No products in the cart.

Avoimet työpaikat

Haemme Sastamalassa sijaitsevaan huonekalutehtaaseemme eri alojen ammattilaisia avoinna oleviin tehtäviin. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tilanteen mukaan erikseen esimerkiksi some-kanavissamme, TE-palveluiden sivuilla ja tällä sivulla.

Jos avoinna ei ole juuri nyt haluamaasi tai hakemaasi työpaikkaa, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Kerro alla olevalla lomakkeella itsestäsi, osaamisalueistasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös lyhyesti, miksi haluat juuri meille töihin.

Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaavaa työtä, otamme pian yhteyttä. Avoimia hakemuksia säilytämme pääsääntöisesti puolen vuoden ajan.

Digimarkkinoinnin kesätyö

Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja idearikasta henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta verkkoliiketoiminnan kehityksestä ja somemarkkinoinnista!

Kesätyöntekijänä vastaat yrityksen somemarkkinoinnista. Ideoit, toteutat ja mittaat mainoskampanjoita, etsit vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyökumppaneita ja toimit yhteyshenkilönä ja tuotat sisältöä niin someen kuin verkkosivuillekin. Osallistut jälleenmyyjäsivuston ja verkkokaupan kehittämiseen yhdessä muun myynnin ja markkinoinnin tiimin kanssa ja lisäät tuotteita verkkosivuille.

Lisätietoja antaa Katri Niemi, +358 45 3112299, katri.niemi@niementehtaat.fi

Lue lisää ja hae!
Avoin hakemus

Jos et vielä löytänyt hakemaasi tai haluamaasi työpaikkaa, voit lähettää meille myös alla olevan avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessa itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisalueistasi ja työkokemuksestasi. Perustele myös lyhyesti, miksi haluat juuri meille töihin.

Eri pituisia sijaisuuksia tai määräaikaisuuksia voi olla tarjolla esimerkiksi huonekalutehtaan kokoonpano-osastolla, maalauslinjalla, lähettämössä, myynnissä, markkinoinnissa tai vaikka asiakaspalvelussa.

Kun sopiva paikka löytyy, otamme sinuun heti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Piia Välimaa
puh. +358 40 549 7183 tai piia.valimaa@niementehtaat.fi.