No products in the cart.

Avoimet työpaikat

Haemme Sastamalassa sijaitsevaan huonekalutehtaaseemme eri alojen ammattilaisia avoinna oleviin tehtäviin. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tilanteen mukaan erikseen esimerkiksi some-kanavissamme, TE-palveluiden sivuilla ja tällä sivulla.

Jos avoinna ei ole juuri nyt haluamaasi tai hakemaasi työpaikkaa, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Kerro alla olevalla lomakkeella itsestäsi, osaamisalueistasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös lyhyesti, miksi haluat juuri meille töihin.

Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaavaa työtä, otamme pian yhteyttä. Avoimia hakemuksia säilytämme pääsääntöisesti puolen vuoden ajan.

Avoin hakemus

Jos et vielä löytänyt hakemaasi tai haluamaasi työpaikkaa, voit lähettää meille myös alla olevan avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessa itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisalueistasi ja työkokemuksestasi. Perustele myös lyhyesti, miksi haluat juuri meille töihin.

Eri pituisia sijaisuuksia tai määräaikaisuuksia voi olla tarjolla esimerkiksi huonekalutehtaan kokoonpano-osastolla, maalauslinjalla, lähettämössä, myynnissä, markkinoinnissa tai vaikka asiakaspalvelussa.

Kun sopiva paikka löytyy, otamme sinuun heti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Piia Välimaa
p.  040 549 7183 tai piia.valimaa@niementehtaat.fi.