No products in the cart.

ByNiemi

Asiantunteva ja ammattitaitoinen

ByNiemi toteuttaa yksilölliset kalusteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Vahvuuksiamme ovat koko prosessin toteuttaminen tuotesuunnittelusta valmistukseen asti – ammattitaitoista asennusta, huoltoa ja korjausta unohtamatta.

Laadukkailla tuotteillamme on kalustettu suomalaisia toimistoja, päiväkoteja, kouluja ja hoivakoteja jo vuosien ajan. Loistoristeilijöiden hyttien kiintokalusteiden ansiosta ByNiemi seilaa nyt myös maailman merillä.

Suomalaista suunnittelua

Kalusteiden valmistus alkaa aina suunnittelusta. Suomessa suunnitellut ByNiemi-tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista turvallisuusstandardien mukaisesti ympäristöä kunnioittaen.

Kaksi omaa tuotesuunnittelijaamme suunnittelee ja kehittää tuotteet valmistusta varten. He laativat mallit, piirustukset ja tekniset määritykset tuotteista, jotka voi tarpeiden mukaan ottaa sarja- tai erätuotantoon.

ByNiemi toteuttaa asiakkaan vision aina valmiiksi lopputuotteeksi asti.

Muunneltavuus

Toimistona toimiva tila voi muuntua huomenna neuvottelutilaksi ja seuraavana päivänä vieraiden auditorioksi. Koska työn tekemisen tavat muuttuvat jatkuvasti, myös kalusteiden on oltava muunneltavia ja liikuteltavia.

Näihin haasteisiin vastaa ByNiemen toimistokalustemallisto, jonka pyörällisiä liukuovikaappeja ja laatikkoja on helppo yhdistellä sekä liikutella.

Päiväkoti- ja koulukalusteet kestävät kovaa kulutusta, ne ovat muunneltavia ja muokattavissa kaiken ikäisille. Kalusteiden käyttöastetta lisää lapsia puhutteleva, iloinen ulkoasu.

Hoivakalusteiden irrotettavilla ja vaihdettavilla verhoiluilla voi muokata kalusteiden ulkonäön kokonaan uudeksi tai vaikkapa vaihdella niiden ilmettä vuodenaikojen mukaan.

Vuokraus ja huolto

ByNiemi tarjoaa myös kalusteiden vuokrauspalvelua. Se mahdollistaa isoista kertahankinnoista luopumisen ja jakaa kustannukset pitemmälle aikavälille.

Vuokraus voi sisältää myös huoltopalvelun, jolla varmistetaan kalusteiden pysyminen käyttökuntoisina koko sopimusajan.

Omien kalusteiden korjauspalvelun lisäksi kunnostamme myös muiden valmistajien tuotteita päivä- ja hoivakodeissa sekä kouluissa.

Takuu laadusta

ByNiemi-tunnus on asiakkaille merkki laadusta. Se koskee tuotteiden lisäksi myös yrityksen toimintatapaa ja palveluja.

Laadun määrittely perustuu asiakastyytyväisyyteen ja sen jatkuva parantaminen on pohjana koko toiminnalle. Tuotteen on vastattava niitä odotuksia, joita asiakkaallamme tuotetta kohtaan on.

Keräämme ja seuraamme tuotepalautteita ja teemme niiden pohjalta tarvittavat korjaustoimenpiteet, joilla varmistamme, että ensi kerralla teemme asiat vieläkin paremmin. Näin varmistamme asiakastyytyväisyyden – niin tuotteita myyvien jälleenmyyjien kuin niitä ostavien asiakkaiden keskuudessa.