No products in the cart.

 

Digimarkkinoinnin kesätyö

Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja idearikasta henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta verkkoliiketoiminnan kehityksestä ja somemarkkinoinnista!

Kesätyöntekijänä vastaat yrityksen somemarkkinoinnista. Ideoit, toteutat ja mittaat mainoskampanjoita, etsit vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyökumppaneita ja toimit yhteyshenkilönä ja tuotat sisältöä niin someen kuin verkkosivuillekin. Osallistut jälleenmyyjäsivuston ja verkkokaupan kehittämiseen yhdessä muun myynnin ja markkinoinnin tiimin kanssa ja lisää tuotteita verkkosivuille.

Työnkuva on laaja ja monipuolinen, mutta muokkaamme sitä mielellämme hakijan vahvuuksien mukaan. Haemme kehittämishaluista työntekijää, joka uskoo sosiaalisen median, digitaalisten palveluiden ja verkkokaupan mahdollisuuksiin.

Verkkoliiketoimintamme kasvaessa tarjoamme nyt mahdollisuuden päästä kehittämään Niemen Tehtaiden näkyvyyttä ja tunnettuutta sosiaalisen median avulla. Palvelemme digitaalisesti sekä kuluttajia että jälleenmyyjiä.

Työsuhde on määräaikainen ja se kestää elokuun loppuun asti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Edellytämme:

· Markkinoinnin, kaupallisen alan tai muu soveltuva koulutus
· Kokemusta somesta ja somemarkkinoinnista (Facebook, FB Business Manager, LinkedIn)
· Innokkuutta, halua oppia lisää ja kehittää verkkoliiketoimintaamme ja markkinointiamme
· Sujuvaa ja värikästä suomen kielen taitoa ja rivakkaa otetta sisällöntuotantoon
· Itsenäistä, suunnitelmallista ja tavoitteellista työotetta, huolellista ja tarkkaa työnjälkeä, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä ja reipasta asennetta

Eduksi katsomme:
· WooCommerce-verkkokaupan ja WordPress-julkaisualustan tuntemusta ja käyttötaitoja
· Kuvankäsittelytaidot
· Kokemusta hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista
· Mahdollisuuden työskennellä 2-3 päivää viikossa Sastamalan tehtaalla, muuten joustavat etätyömahdollisuudet

Tarjoamme:
· Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa työsi sisältöön kiinnostuksesi ja omien vahvuuksiesi mukaan
· Mahdollisuuden tuoda omat ideasi esille ja päästä myös toteuttamaan niitä

Lisätietoja antaa Katri Niemi, katri.niemi@niementehtaat.fi, +358 453112299. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV 11.5. mennessä osoitteeseen piia.valimaa@niementehtaat.fi. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lue lisää

  Digimarkkinoinnin kesätyö Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja idearikasta henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta verkkoliiketoiminnan kehityksestä ja somemarkkinoinnista! Kesätyöntekijänä vastaat yrityksen somemarkkinoinnista. Ideoit,

Lue lisää