No products in the cart.

Isla auttaa itsenäiseen elämään

Isla on enemmän kuin kalusteet. Se on palvelukokonaisuus, joka auttaa pärjäämään arjessa. Hoivakodeille suunnattu sarjamme tukee itsenäistä toimintakykyä oikeanlaisten kalusteiden ja apuvälineiden avulla.

Siirry tästä hoivakalusteisiimme

Hoivatuotteet

Apua arkeen

Haluatko sinäkin olla muista riippumaton? Useimmat meistä vastaavat ”kyllä”.

Kun kunto ja voimat alkavat heiketä sairauden, vamman tai vanhenemisen myötä, voimme auttaa tukemaan itsenäistä elämää oikeanlaisten kalusteiden sekä apuvälineiden avulla – olipa koti sitten oma asunto tai hoivakoti.

ByNiemen hoivakodeille suunnattu Isla-kalustesarja auttaa pärjäämään arjessa. Isla on enemmän kuin kalusteet, se on palvelukokonaisuus senioreille ja liikuntarajoitteisille.

Täyttää vaatimukset

Moderni Isla on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten sekä esteettömyysasiantuntijoiden kanssa. Kalusteiden toiminnallisuus ja muotoilu ovat suunnittelija Mikko Naskalin ja muotoilija Isko Lappalaisen käsialaa.

Isla-sarjan nojatuolit, pöydät ja säilytyskalusteet sopivat hyvin yhteen tyylikkään Aino-sarjan sohvien kanssa. Hoiva-kalusteet, kuten lääke- ja hoitovaunu, puolestaan suunniteltiin hoidon tueksi.

Kaikki kalusteet täyttävät julkitilakäyttöön vaaditut turvallisuus-, lujuus- ja kestävyysvaatimukset.

Asennus ja huolto

Meiltä saat myös asiantuntevaa suunnitteluapua. Teemme tilasuunnitelman ja toimitamme kalustekokonaisuuden käyttökuntoon asennettuna.

ByNiemi tarjoaa lisäksi kalusteiden vuokrauspalvelua. Se mahdollistaa isoista kertahankinnoista luopumisen ja jakaa kustannukset pitemmälle aikavälille. Vuokraus voi sisältää myös huoltopalvelun, jolla varmistetaan kalusteiden pysyminen käyttökuntoisina koko sopimusajan.

Omien kalusteiden korjauspalvelun lisäksi kunnostamme myös muiden valmistajien tuotteita päivä- ja hoivakodeissa sekä kouluissa.

Ota yhteyttä, me autamme

Kaipaatko apua tai neuvoja vaikkapa nojatuolin valintaan? Projektikoordinaattoriltamme Jennyltä löytyy vastaus (lähes) kaikkeen.

Tutustu meihin

Lataa hoivakalustekuvastomme

Kuvastosta löydät laajan valikoimamme.

Lataa tästä