No products in the cart.

Jälleenmyyjille

Koko maan kattavan jälleenmyyjä-verkostomme valikoimista löytyvät muun muassa hyvin tunnetut Unipuu-lastensängyt, ajattoman klassiset Gustav-sarjan kalusteet sekä minimalistisen modernit Forte ja Tema-säilytyskalusteet.

Ruokaryhmiä ja säilytyskalusteita sisältävä, suosittu Savoy-sarja sopii monipuolisuutensa ansiosta monenlaisiin koteihin. Eri käyttötarkoituksiin sekä huoneisiin taipuvat esimerkiksi Capo- ja Winner+-liukuovikomerot. Recliner-mekanismituoleista voi valita omansa vaikka suosikkikaupungin mukaan: Tuscon, Dallas, Manhattan, New York, Bonn tai Berlin.

Kauniista valkovahatusta tammesta oleva ruokaryhmä on yksinkertaisen tyylikäs. Savoy-ruokapöytä sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Mielenkiintoinen yksityiskohta pöydässä ovat jalkojen kauniit leikkaukset.

Ruokapöytäkokonaisuuden viimeistelevät saman sarjan tuolit.

Ylellistä tunnelmaa henkivään sarjaan kuuluu myös säilytyskalusteita, esimerkiksi senkki, lipasto ja tv-taso. Valkovahataun tammen lisäksi Savoy-ruokaryhmää saa koivuisena.

Savoyta myy muun muassa Kruunukaluste.

Manhattan-mekanismituolissa on mekanismi, jonka ansiosta tuoli pyörii.

Lisäksi tuolin jalkarahi nousee ylös ja selkänoja kallistuu taakse. Tuoli myös keinuu, kun mekanismi on suljettuna.

Manhattan-reclinertuoli on verhoiltu huonekalukankaalla, verhoiluväreistä on valittavana tumman- tai vaaleanharmaa.

Winner+-liukuovikaapiston koon voi valita kahdesta eri leveydestä.

Vakiotoimitukseen kuuluu kaksi hyllyä ja kaksi vaatetankoa. Lisäksi komeroon on valittavissa hidastimet oviin tai vaikka lisähyllyjä.

Tehokas, tilaa säästävä sisustusratkaisu eteiseen, makuuhuoneeseen tai vaikka lasten huoneeseen.

Deco-sohvapöytäsarjaan kuuluu pyöreitä, metallijalkaisia pöytiä eri kokoisina sekä kulmikkaita, perinteisiä sohvapöytiä.

Pöytien kannet on valmistettu lujasta ja kestävästä mangopuusta, kokonaisuuden viimeistelee musta metallirunko.

Mangopuun oksan kolot ja puunsyyt tekevät jokaisesta kappaleesta väreiltään ja kuvioiltaan uniikin, toista samanlaista pöytää ei taatusti tule vastaan.