No products in the cart.

Pirkanmaalaista osaamista seilaa Karibialla

Jos lähtee risteilemään maailman merille, voi törmätä pirkanmaalaiseen taidonnäytteeseen. Kansainvälisen ByNiemi-nimen alla Niemen Tehtaat kalustaa loistoristeilijöitä, joita myös kelluviksi hotelleiksi kutsutaan.

Meriteollisuuden osaaja

Niemen Tehtailta löytyy 120 vuoden kokemus kodinkalusteiden ja julkitilakalusteiden valmistuksesta, mutta näiden lisäksi yritys on myös meriteollisuuden huippuosaaja.

Ammattitaidolla valmistamme ja toimitamme kalusteita kansainvälisille asiakkaille niin isoihin kuin pieniinkin laivoihin. Palveluihimme kuuluvat hyttikalusteet ja yleisten tilojen kiintokalusteet.

Luotettava toimittaja

Hyttikalusteiden valmistaminen vaatii erikoisosaamista, jossa korostuvat korkea laatu, tiukat aikataulut sekä astetta vaativammat kriteerit. Huonekalutehtaan vahvuuksiin kuuluu koko prosessin toteuttaminen tuotesuunnittelusta aina valmistukseen asti.

ByNiemen tavaramerkiksi on muodostunut toimitusvarmuus, sillä kaikki laivatilauksensa se on aina pystynyt toimittamaan ennätysajassa. Kustannustehokkuus, laadukkuus, valmius teolliseen sarjatuotantoon sekä logistiikan ja kokonaisuuden hallinta takaavat luotettavat toimitukset laivaprojekteissa.

Suomalaista työtä

Erikoiskalusteiden valmistus alkaa aina suunnittelusta. Tehtaalla on kaksi omaa tuotesuunnittelijaa, ja he vastaavat hyttikalusteiden rakenteista sekä työvaiheista eli luovat kalusteelle polun valmiiksi tuotteeksi.

Loistoristeilijöiden hyttien kiintokalusteet, muun muassa kaapit ja pöytätasot, valmistetaan yleensä arkkitehtien valitsemista laminaatti- tai melamiinilevyistä. Tehtaalla levyt sahataan, reunalistoitetaan ja porataan, jonka jälkeen ne siirtyvät kokoonpanolinjalle. Tehtaan täysin automatisoidun levylinjan läpi voi päivän aikana mennä jopa tuhansia kosteuden kestäviä levyjä.

Valmiit kalusteet toimitetaan hyttitehtaalle, jossa ne asennetaan hytteihin. Valmiit hytit puolestaan nostetaan valmiina moduuleina suoraan risteilyalukseen.

Wilhon visiot

Liekö Niemen Tehtaiden perustajalla Wilho Niemelläkin ollut laivaprojekteista jokin etiäinen.

Luontainen kauppamies oli selvillä luonnonlaeista ja hän teki niistä omia johtopäätöksiään. Hän muun muassa väitti, että vetää maailman suurimman laivan hiuksella. Pitää vain vetää ihan tyvenessä ja hiljaa voimaa lisäten. Samoin hän sanoi:

– Saatte lastata Tyrvään kirkon joko kokonaan tai osina veneeni perään lautalle, niin tuon sen yhdellä kertaa Alasenkylään. Kaipa se onnistuisi.

Omaan tekemiseen uskomalla on onnistunut myös huonekalutehtaan hyppy meriteollisuuden projektien pariin.

Mielitkö merille?

Hyttien kiintokalusteratkaisuihin liittyvissä asioissa voit kääntyä Atson, Tiinan ja Panun puoleen. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen ja pyytää tarjouksen.

Ota yhteyttä