No products in the cart.

Kiikostaloon toimitetaan kaappivuoteita

Kevät on Niemen Tehtaiden projektimyynnissä kiireistä aikaa. Tarjouspyyntöjä lähetetään aktiivisesti ja jo lukkoon lyötyjä projekteja kalustetaan.

Esimerkiksi Kiikoisten uudessa päiväkodissa on edetty kalusteiden hankintavaiheeseen. Niemen Tehtaat toimittaa uuteen päiväkotiin Bunkka- ja Muksu-kaappivuoteita. Molemmat kaappivuoteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Sastamalassa.

“Bunkka on perinteistä matalampi kaappivuode, joten se sopii hyvin saneerauskohteisiin”, projektikoordinaattori Jenny Prusi kertoo.

Kiikoisten entinen kunnantalo, eli Kiikostalo, muutetaan korjaustöillä päiväkodiksi. Päiväkodin muutostyöt käynnistyivät alkuvuonna ja uusiin tiloihin olisi tarkoitus muuttaa elokuussa.

Sastamalan kaupungin ja Niemen Tehtaiden välinen yhteistyö on muutenkin tiivistä, sillä osapuolet ovat solmineet puitesopimuksen toimistokalusteiden hankinnasta muutama vuosi sitten.

“Toimistokalusteista tulee 5-10 tilausta kuukaudessa”, Prusi sanoo.

Kalusteita toimitetaan kaupungille saatavuustilanteen mukaan. Epävakaa tilanne maailmalla ja raaka-ainepula aiheuttavat jonkin verran haasteita huonekalutehtaan tuotannolle.

“Toistaiseksi olemme selvinneet lähinnä pidentyneillä toimitusajoilla. Hankintapäätöksiä ei kannata tällä hetkellä jättää viime tinkaan, jos toimituksen aikataulu on kriittinen”, Prusi vinkkaa.

Lue lisää

Niemen Tehtaat parantaa energiatehokkuuttaan

Niemen Tehtailla on tehty paljon erilaisia toimenpiteitä energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämän lisäksi uusien energiansäästökohteiden eteen tehdään koko ajan töitä. “Olemme allekirjoittaneet energiatehokkuussopimuksen, jolla sitoudumme energiansäästötalkoisiin.

Lue lisää