No products in the cart.

Niemi-yritysperhe

Niemen Tehtaat Oy

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Vankan pohjan yrityksen toiminnalle luovat kotimainen suunnittelu, CNC-ohjatut puuntyöstökoneet sekä laadukkaiden materiaalien käyttö. Yrityksessä uskotaan osaamiseen, laatuun ja sitkeään työntekoon. Niemen Tehtaille ominaista on, että yritys ja sen tuotteet pystyvät muuntautumaan ajan vaatimusten mukaan.

Mallisto koostuu nykyään kodinkalusteista, päiväkoti- ja toimistokalusteista. Myös isot projektitoimitukset meriteollisuuteen ovat osa Niemen Tehtaan toimintaa.

Niemen Tehtaiden tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Sastamalassa.

Niementehtaat.fi

Kuluttaja-asiakkaita Niemen Tehtaat palvelee verkkokaupassa www.niementehtaat.fi. Verkkokauppaa varten Niemen Tehtaat on luonut kokonaan uniikin malliston, joka on saatavilla ainoastaan verkkokaupasta. Ison osan mallistosta muodostavat menneinä vuosina valmistetut ja uudelleen tuotantoon otetut klassikkomallit. Modernista ja käytännöllisestä mallistosta löytyy jokaiseen suomalaiseen kotiin tarvittavat kalusteet.

Mallisto koostuu yrityksen valmistamista, tutuista tuotteista, kuten Klassikko- ja Unipuu-sängyistä sekä Gustav-sarjan huonekaluista, mutta koko ajan kasvavasta mallistosta löytyy myös esimerkiksi sohvia, säilytyskalusteita, ruokaryhmiä ja sänkyjä.

Iso osa Niemen Tehtaiden tuotteista valmistetaan nyt ja tulevaisuudessa Suomessa. Muualla valmistetuilla tuotteilla täydennetään Niemen Tehtaiden kokonaistarjontaa.

ByNiemi

Jälleenmyyjä- ja projektiasiakkaita Niemen Tehtaat palvelee tuotemerkillä ByNiemi www.byniemi.fi. Kansainvälisen ByNiemi-nimen alla suunnitellaan ja valmistetaan sekä kodinkalusteiden jakelijamallistoa että projektipuolen kalusteratkaisuja. ByNiemi on toimittanut kalusteita suomalaisiin huonekaluliikkeisiin, päiväkoteihin, kouluihin, hoivakoteihin ja toimistoihin jo vuosien ajan.

ByNiemi-kodinkalusteet suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa. Malliston suunnittelussa hyödynnetään jakelijan asiantuntemusta asiakkaiden tarpeista ja Niemen Tehtaan osaamista tuotteen suunnittelusta valmistukseen asti.

Projektipuolen ratkaisuissa korostuvat asiakaslähtöisyys. Yksilölliset kalusteratkaisut toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Koko prosessin toteuttaminen tuotesuunnittelusta valmistukseen asti onnistuu – ammattitaitoista asennusta, huoltoa ja korjausta unohtamatta. Maailman merillä seilaaviin loistoristeilijöihin Niemen Tehtaat on valmistanut useita hyttikalusteprojekteja.

Niemi Sofa

Vuonna 2012 perustettu Niemi Sofa valmistaa sohvia ja muita verhoiltuja kalusteita Virossa Tallinnan alueella. Asiakkaina ovat pohjoismaiset huonekaluketjut, projektitoimijat sekä meriteollisuus.

Mallisto koostuu skandinaavisista sohvista ja nojatuoleista. Mallistoon kuuluu myös päiväkotien, koulujen ja hoivakotien pehmeitä kalusteita.

Verhoilukankaat täyttävät asiakkaiden tiukatkin standardit. Saatavilla on esimerkiksi palosuojaluokiteltuja ja kosteussuojattuja tuotteita, jotka täyttävät julkitilakäyttöön vaaditut turvallisuus-, lujuus- ja kestävyysvaatimukset.

Niemi Sofan tuotanto on joustavaa ja se pystyy toteuttamaan jokaisen asiakkaan yksilölliset toiveet.

Niemi Vietnam

Vuonna 2007 perustettu Niemi Vietnam valmistaa nykyaikaisia pihakalusteita Kaakkois-Aasiassa.

Niemi Vietnamin oma 6000 neliön tehdas sijaitsee Binh Duongin provinssissa, toimisto- ja näyttelytila ovat Ho Chi Minh Cityssä.

Asiakkaita Niemi Vietnamilla on ympäri maailman, ja heille tuotteet lähtevät konteissa meriteitse Ho Chi Minhin satamasta.

Pihakalusteiden runkomateriaali on pääosin alumiinia. Alumiiniprofiilit katkaistaan, taivutetaan ja hitsataan. Runko pulverimaalataan, jonka jälkeen tuote viimeistellään vielä polyrottingilla, tiikillä tai narulla. Tuotteet toimitetaan istuin- ja selkänojatyynyillä varustettuna.

Niemi Vietnamin tehtaalla noudatetaan vastuullista yrityskulttuuria ja kunnioitetaan henkilöstöä – aivan kuten muissakin yritysperheen yrityksissä.