No products in the cart.

Osta työtä Suomeen -päivä

Viimeaikaisten tapahtumien valossa suomalaisen työn ja työntekijöiden arvostus on entisestään noussut. Arvostus tuntuu saajastaan tietysti erityisen lämpimältä. Arvostus työtä kohtaan synnyttää halun kiittää suomalaista työtä suosivia asiakkaita. Ajankohta kiitokselle ei voisi olla sopivampi, sillä tänään vietetään jo perinteeksi muodostunutta Osta työtä Suomeen -päivää.

“Suomalainen työ menestyy vain sitä tukemalla eli ostamalla Suomessa valmistettuja tuotteita”, Niemen Tehtaiden toimitusjohtaja Panu Niemi painottaa.

Pitkät toimitusajat, epävarmuus globaaleissa toimitusketjuissa ja rajusti nousseet kuljetuskustannukset ovat saaneet meidät suhtautumaan kriittisemmin tuotteiden sekä palveluiden alkuperään. Muutosten seurauksena kotimaassa valmistettujen tuotteiden suosio on kasvanut ja halu tukea kotimaisuutta sekä vastuullisuutta ohjaavat kulutustottumuksiamme.

Panu Niemi korostaa oman tuotannon tärkeyttä, joka vahvistaa toimitusvarmuutta ja -sujuvuutta. Niemen Tehtaat valmistaa ammattitaidolla tuotteita niin suomalaisiin päiväkoteihin kuin maailman loistoristeilijöihin. Niemen Tehtaiden kodinkalusteiden monille tuotesarjoille, kuten Unipuu, Doorit, Gustav ja Fiini, on myönnetty Avainlippu, mikä takaa tuotteiden kotimaisen alkuperän. Myös esimerkiksi Niemen Tehtaan valmistamilla päiväkotien kaappivuoteilla on Avainlippu-merkki.

Niemen mukaan yritystoiminta oli ennen vakaampaa, nyt jatkuva epävarmuus ja ennustamattomuus luo varjoja yritystoiminnan ylle.

“Maailma on muuttunut niin, että kulman takaa voi tulla yllätys milloin tahansa. Onneksi meillä on valmius kääntää haasteet mahdollisuuksiksi”, toimitusjohtaja kiteyttää.

Lue lisää

Niemen Tehtaat parantaa energiatehokkuuttaan

Niemen Tehtailla on tehty paljon erilaisia toimenpiteitä energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämän lisäksi uusien energiansäästökohteiden eteen tehdään koko ajan töitä. “Olemme allekirjoittaneet energiatehokkuussopimuksen, jolla sitoudumme energiansäästötalkoisiin.

Lue lisää