No products in the cart.

Kohti kodikasta seikkailua

Yli 50 vuoden kokemus sekä tuhansien päiväkotien ja koulujen kalustus ympäri Pohjoismaita luovat vankan pohjan toiminnallemme. ByNiemi toteuttaa yksilölliset kalusteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Siirry tästä päiväkoti -ja koulukalusteisiimme

Tuotteet

Kestävät kovaa kulutusta

Toimiva päiväkoti- ja kouluympäristö kannustaa lasta seikkailuun, kokeilemiseen ja itsensä ylittämiseen. Se on lapselle kuin toinen koti.

Kovaa kulutusta kestävät ja käytännölliset ByNiemen kalusteet varmistavat sen, että oppimisympäristö on innostava, turvallinen, ergonominen ja muokattavissa kaikenikäisille käyttäjille. Kalusteiden käyttöastetta lisää lapsia puhutteleva, iloinen ulkoasu.

Kokemusta Pohjoismaista

Me olemme valmistaneet Sastamalassa päiväkoti- ja koulukalusteita yli viiden vuosikymmenen ajan ja toimittaneet kalusteita päiväkoteihin ympäri Pohjoismaita. Vankan pohjan toiminnallemme luovat kotimainen suunnittelu, CNC-ohjatut puuntyöstökoneet sekä laadukkaiden materiaalien käyttö. Esimerkiksi perinteinen Muksu-sarja valmistetaan pääosin massiivikoivusta eli raaka-aineesta, joka on ollut tärkeässä asemassa Niemen Tehtaiden syntyhistoriasta tähän päivään asti.

Muksu-sarjaan kuuluvat erilaiset säilytysratkaisut, pöydät, tuolit ja sängyt, mutta monipuolisesta valikoimastamme löydät päiväkoti- ja koulukalusteet aina kaappivuoteista ruokailuryhmiin. Toteutamme yksilölliset ratkaisut asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Asennus ja huolto

Meiltä saat myös asiantuntevaa suunnitteluapua. Teemme tilasuunnitelman ja toimitamme kalustekokonaisuuden käyttökuntoon asennettuna.

ByNiemi tarjoaa lisäksi kalusteiden vuokrauspalvelua. Se mahdollistaa isoista kertahankinnoista luopumisen ja jakaa kustannukset pitemmälle aikavälille. Vuokraus voi sisältää myös huoltopalvelun, jolla varmistetaan kalusteiden pysyminen käyttökuntoisina koko sopimusajan.

Omien kalusteiden korjauspalvelun lisäksi kunnostamme myös muiden valmistajien tuotteita päivä- ja hoivakodeissa sekä kouluissa.

Projekti vailla kumppania?

Haluatko keskustella lisää projektistasi tai jättää tarjouspyynnön? Soita tai laita vaikka viestiä.

Ota yhteyttä

Lataa päiväkotikalustekuvastomme

Kuvastosta löydät laajan tuotevalikoiman ja tuotteiden tekniset tiedot.

Lataa tästä

Yhteydenottolomake