No products in the cart.

Korjaus tuo kalusteelle lisää käyttöikää

Kannattaisiko vanha, vielä toimiva päiväkotikaluste korjata? Ehdottomasti, sillä se lisää tuotteen käyttövuosia ja samalla hillitsee hiilijalanjälkeä. Tähän kestävän kehityksen ajatukseen perustuu Care ByNiemi -palvelu, joka korjaa ja huoltaa kalusteita päiväkodeissa.

Näin se toimii

Tilaa meiltä
kartoituskäynti

Asiantuntijamme tarkastaa
kohteen ja tekee ehdotuksen
parannuksista

Hankimme tarvittavat
osat ja hoidamme
asennuksen

Irronnut ruuvi on aina riski

Luotettavuuden ja toimivuuden ohella aivan yhtä tärkeä näkökulma päiväkotikalusteissa on turvallisuus: yksikin irronnut ruuvi tai löystynyt kaasujousi kaappivuoteessa on riski niin lapsille kuin henkilökunnallekin.

Jos kalusteita käytetään rikkinäisinä, ne aiheuttavat vaaratilanteita ja pahimmassa tapauksessa kalusteesta tulee käyttökelvoton. Esimerkiksi irronnut ruuvi voi aiheuttaa osien vioittumisen nopeasti, jos ruuvia ei kiristetä.

Puutteet kalusteissa ja apuvälineissä johtavat kuormittaviin työasentoihin ja turhiin nostoihin, jotka voivat haitata työntekijöiden terveyttä. Kun työvälineet ovat kunnossa, päiväkodin henkilökunnan työergonomia ja työviihtyvyys paranevat.

Korjaus tuo säästöjä

Päiväkodeissa ei ole enää talonmiehiä, jotka korjailisivat viallisia kalusteita. Kiinteistönhuollosta ei ole apua, koska korjaus ei kuulu heidän toimenkuvaansa.

Päiväkodin henkilökunnalla ei ole osaamista eikä työkaluja vikojen korjaamiseen, puhumattakaan mahdollisuudesta hankkia tarvittavia varaosia tuotteiden korjaamiseksi.

Korjausongelmiin saa apua Care ByNiemeltä, sillä meiltä löydät ammattitaitoiset korjaajat ja tarvittavat työkalut. Huonekalutehtaan kattavasta, laajasta valikoimasta löytyvät myös oikeat varaosat.

Päiväkotikalusteille saa lisää käyttöikää pienin korjaustoimenpitein, joten kalusteiden uusiminen on usein turha investointi. Uusien kalusteiden ostaminen rasittaa kuntien jo muutenkin heikkoa taloutta ja on kestävän kehityksen vastaista toimintaa.

Me arvioimme ja huollamme

Care ByNiemi arvioi päiväkotikalusteiden kunnon, tekee toimenpidelistan ja perushuollon, vaihtaa vialliset osat ja toimittaa tarvittaessa perille tuotuna ja asennettuna kokonaan uuden tuotteen.

Yrityksen omien kalusteiden lisäksi korjataan myös muiden valmistajien tuotteita.

Pirkanmaalla erityisesti Nokian kaupunki on halunnut panostaa kestävään kehitykseen ja kustannusystävälliseen ratkaisuun: Care ByNiemi on käynyt läpi ja huoltanut jo toistasataa kaappisänkyä nokialaisissa päiväkodeissa. Samalla on uusittu satoja ja taas satoja kaasujousia.

 

Tilaa meiltä päiväkotikalusteiden kartoituskäynti

Voit tilata kartoituskäynnin projektikoordinaattoriltamme Jennyltä puhelimitse tai sähköpostitse. Jennyltä saat myös vinkit ja vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tilaa tästä