No products in the cart.

Pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme

Niemen Tehtailla on toteutettu merkittävä investointiohjelma tuotannon tietokoneohjattuihin koneisiin. Niiden myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme myös erikoistöissä. Niitä ovat muun muassa melamiini-, viilu- ja laminaattipintaiset pöydän kannet ja muut erityisesti levymäiset kappaleet.

Uuden koneinvestoinnin myötä meiltä onnistuu erikoiskokoisten kansien valmistaminen esimerkiksi työ- ja sähköpöytiin. Sarjakokoja on mahdollista valmistaa yhdestä kappaleesta ylöspäin aina tuhansiin kappaleisiin asti.

Lisäksi varastoimme perusmelamiineista ja valkoisesta laminaatista peruspaksuuksia, mikä mahdollistaa näistä valmistetuille tuotteille hyvin nopeat toimitusajat.

Varastostamme löytyy myös perustuotteita, kuten toimistojen kaapit ja laatikostot. Asiakas saa halutessaan käyttöönsä varastonseurantaliittymän, jonka avulla voi tarkastaa tuotteiden saatavuuden.

Lue lisää

Niemen Tehtaat parantaa energiatehokkuuttaan

Niemen Tehtailla on tehty paljon erilaisia toimenpiteitä energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämän lisäksi uusien energiansäästökohteiden eteen tehdään koko ajan töitä. “Olemme allekirjoittaneet energiatehokkuussopimuksen, jolla sitoudumme energiansäästötalkoisiin.

Lue lisää