No products in the cart.

Pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme

Niemen Tehtailla on toteutettu merkittävä investointiohjelma tuotannon tietokoneohjattuihin koneisiin. Niiden myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme myös erikoistöissä. Niitä ovat muun muassa melamiini-, viilu- ja laminaattipintaiset pöydän kannet ja muut erityisesti levymäiset kappaleet.

Uuden koneinvestoinnin myötä meiltä onnistuu erikoiskokoisten kansien valmistaminen esimerkiksi työ- ja sähköpöytiin. Sarjakokoja on mahdollista valmistaa yhdestä kappaleesta ylöspäin aina tuhansiin kappaleisiin asti.

Lisäksi varastoimme perusmelamiineista ja valkoisesta laminaatista peruspaksuuksia, mikä mahdollistaa näistä valmistetuille tuotteille hyvin nopeat toimitusajat.

Varastostamme löytyy myös perustuotteita, kuten toimistojen kaapit ja laatikostot. Asiakas saa halutessaan käyttöönsä varastonseurantaliittymän, jonka avulla voi tarkastaa tuotteiden saatavuuden.

Lue lisää

AudiMAX-katsomo on kokoaan suurempi

Niemen Tehtaiden valmistama muunneltava ja monikäyttöinen AudiMAX-katsomo on Vareliuksen koulussa päivittäisessä käytössä. Rehtori Juha Marttilan mukaan kalusteita siirrellään päivän aikana opetustilanteesta toiseen, sillä koulun

Lue lisää

Kiikostaloon toimitetaan kaappivuoteita

Kevät on Niemen Tehtaiden projektimyynnissä kiireistä aikaa. Tarjouspyyntöjä lähetetään aktiivisesti ja jo lukkoon lyötyjä projekteja kalustetaan. Esimerkiksi Kiikoisten uudessa päiväkodissa on edetty kalusteiden hankintavaiheeseen.

Lue lisää