No products in the cart.

Referenssit

Lääkärikeskus Karhulinna on Porissa toimiva kattavan palvelun paikallinen lääkärikeskus. Lääkäriasema tarjoaa yritysasiakkaille työterveyspalveluja sekä yksityisasiakkaille yleislääkäri- ja laajat erikoislääkäripalvelut, toimenpiteet sekä kuvantamis -ja laboratoriopalvelut.

Lääkärikeskus Karhulinna avattiin kesäkuussa 2021. Niemen Tehtaat toimitti noin 30 huoneen ja aulatilojen sisustuksen Karhulinnaan. Toimitus sisälsi erilaisia työtuoleja, perussäätimellä ja muistipaikalla varustettuja sähköpöytiä sekä asiakastuoleja.

“Tutustuimme ensin tarjontaan ja pyysimme tarjouksia laajalla skaalalla. Niemen Tehtaiden kanssa kaikki mätsäsi todella hyvin yhteen. Lääkäreitä ja potilaita palvelevien kalusteiden lisäksi sävy- ja värimaailma oli mietitty meille sopivaksi, joten kokonaisuus ratkaisi”, lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja Kimmo Aho kertoo.

Lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja Kimmo Aho

Kalusteet toimitettiin Karhulinnaan ja kasattiin paikan päällä valmiiksi.

Toimitusjohtaja kertoo ymmärtäneensä oikeastaan vasta jälkikäteen, kuinka kätevästi kaikki kävi kalustealan ammattilaisilta.

“Kalusteet kasattiin ja asennettiin käyttövalmiiksi parissa päivässä. Vasta silloin ymmärsin, ettei tätä mitenkään muuten olisi voinut tehdäkään. Ei meillä olisi ollut aikaa, taitoa eikä resursseja siihen, joten oli ensiarvoisen tärkeää, että täysi palvelu tuli Niemen Tehtailta”, Aho pohtii.

Tärkeässä roolissa on lisäksi kalusteiden huoltopalvelu. Lääkärikeskus Karhulinnassa käy paljon erikoislääkäreitä, jotka työskentelevät myös muualla. Kalusteiden säädettävyys ja muunneltavuus on ensiarvoisen tärkeää, mutta myös se, että ne toimivat moitteettomasti.

“Lääkärin työ on pitkälti päätetyöskentelyä, joten työn kannalta tärkeimmät kalusteet ovat työpöytä ja työtuoli. Tarvittaessa apua, tukea ja huoltoa kalusteille saa hyvin nopeasti”, toimitusjohtaja kiittelee Niemen Tehtaita.

Varsinkin korona-aikana kalusteiden likaa hylkivät ominaisuudet ja puhdistettavuus ovat saaneet uudenlaisen merkityksen.

“Sen lisäksi, että asiakastuolit ovat tukevat, laadukkaat ja kulutusta kestävät, niiden täytyy olla myös helposti puhdistettavat”, Aho sanoo.

Vaikka Karhulinnan toiminta on vasta alkanut, laajennussuunnitelmia on jo olemassa.

Lääkäripalveluihin on tulossa lisää erikoisaloja ja tilan tarve kasvaa.

“Teemme tulevaisuudessakin yhteistyötä Niemen Tehtaiden kanssa, koska ei ole mitään syytä edes miettiä muuta toimittajaa. Luotto Panuun ja Niemen Tehtaisiin on sen verran kova. Arvosanaksi antaisin kiitettävän eli 9 ½ ja olen jo lämpimästi suositellut yritystä muillekin”, Aho korostaa.

Suodenniemen kirjasto

Suodenniemen kirjasto muutti tammikuussa entiseltä kunnantalolta uusiin tiloihin Rosintielle. Suodenniemen kirjaston aineistomäärä on 13 500, joista kirjoja on jopa 95 prosenttia. “Kirjojen muutto oli

Lue lisää

INTO SCHOOL -päiväkoti

Kansainvälisen INTO SCHOOL -päiväkodin arjessa luovuus ja musiikki ovat keskeinen osa lasten jokaista päivää. Pedagogiikassa korostuvat musiikin lisäksi STEAMS-kasvatus (science, technology, engineering, arts, mathematics,

Lue lisää