No products in the cart.

Toimisto

Toimistotiloilta vaaditaan tänä päivänä dynaamisuutta, muunneltavuutta ja monikäyttöisyyttä. Toimitilojen kalustetarpeet voivat vaihdella nopeastikin, sillä työn tekemisen muodot muuttuvat jatkuvasti.

Koska toimistotila muuttuu, sen mukana muuntuu myös äänimaailma. Yleinen hälinä saadaan vaimennettua ByNiemen akustiikkatuotteilla ja sermeillä. Pöytään kiinnitettävä tai lattialla seisova sermi vaientaa kaikua, luo miellyttävän ääniympäristön ja lisää yksityisyyttä.

Siirry tästä toimistokalusteisiimme

Tuotteet

Muunneltavuus on vastaus nykyajan haasteisiin

Toimitilojen kalustetarpeet voivat vaihdella nopeastikin. Esimerkiksi tänään neuvottelutilana toimiva toimisto muuntuu seuraavana päivänä auditorioksi.

Office ByNiemi -toimistokalusteet vastaavat juuri näihin haasteisiin, sillä niiden ideana on muunneltavuus, liikuteltavuus ja soveltuvuus. Esimerkiksi pyörällisiä liukuovikaappejamme ja laatikkojamme on helppo liikutella ja yhdistellä. Ne toimivat myös tilanjakajina.

 

Miksi valita sähköpöytä?

Säädettävä sähköpöytä on ergonomisen työpisteen ykköskaluste. Sen avulla saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat. Säädettävän työpöydän korkeutta on helppo vaihtaa istuvasta seisovaan ja takaisin aina tarpeen vaatiessa. Työskentelyasennon vaihtelu säästää selkää, hartioita ja koko kehoa.

Valikoimissamme on perussäätimellä toimivia malleja sekä neljällä muistipaikalla varustettuja sähköpöytiä. Muistipaikkojen käyttämisen myötä sopivaa työskentelykorkeutta ei tarvitse aina etsiä uudelleen, kun pöydän korkeutta muuttaa.

Sähkösäätöisiin pöytiimme on valittavissa jalusta kahdessa värissä, harmaana tai valkoisena. Lisäksi kaikissa malleissamme on tehokas, useammalla moottorilla varustettu jalka. Lisäosina pöytiin saa muun muassa johtokorin ja pistokepaikan.

Työtuoli tarpeiden mukaan

Työtuoleistamme löytyy perinteisiä toimistotuoleja, ryhdin ylläpidossa auttavia satulatuoleja ja keskivartalon lihaksia aktivoivia tasapainoistuimia. Seisontamatot puolestaan vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa ja vähentävät staattisesta työstä tulevaa, niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Tuolivalinnassa tärkeintä on huomioida käyttäjän yksilölliset tarpeet, mitat, mieltymykset sekä työskentelytavat. Istuinmukavuus ja ergonomia ovat pääosassa kaikissa istuimissamme. Valikoimaan kuuluu työtuoleja perusmalleista aina monipuolisilla säädöillä varusteltuihin premium-malleihin.

Niin sanottujen perinteisten toimistotuolien lisäksi valikoimistamme löytyy toimiston oleskelutiloihin sopivia säkkituoleja, sohva ja nojatuoli.

Suunnittelu ja asennus

Meiltä saat myös asiantuntevaa suunnitteluapua. Teemme tilasuunnitelman ja autamme materiaalivalinnoissa. Lisäksi toimitamme koko sisustuskokonaisuuden käyttökuntoon asennettuna.

Tarjoamme myös kalusteiden vuokrauspalvelua, joka mahdollistaa isoista kertahankinnoista luopumisen ja jakaa kustannukset pidemmälle aikavälille. Vuokrauspalveluun sisällytetty huoltopalvelu varmistaa, että kalusteet pysyvät käyttökuntoisina koko sopimusajan.

Jos jokin askarruttaa…

Ota rohkeasti yhteyttä projektikoordinaattoriimme Jennyyn. Hänen kanssaan voit keskustella lisää toimitilojen kalusteratkaisuista tai jättää vaikka tarjouspyynnön.

Jenny löytyy täältä

Lataa toimistokaluste-esitteemme

Lataa tästä

Yhteydenottolomake