No products in the cart.

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 22.11.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Niemen Tehtaat Oy, Y-tunnus 0144304-9 myy verkkokaupan tuotteita vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden myytävien tuotteiden, hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Muutokset tulevat voimaan, kun ne on julkaistu verkkokaupan sivuilla. Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen. Niemen Tehtaat Oy:n verkkokaupalla on mahdollisuus kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen: tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista ym. ulkopuolisen toimijan aiheuttamasta syystä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa kauppa.byniemi.fi. Tuotteita voi tilata ilman rekisteröitymistä tai rekisteröitymällä asiakkaaksi. Rekisteröitymällä asiakkaaksi saa jatkossa asiakaskirjeen maksimissaan kaksi kertaa kuukaudessa sähköpostiin. Kaikki Niemen Tehtaat Oy:n verkkokaupan myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote Niemen Tehtaat Oy:n verkkokaupalle viimeistään 14 päivän sisällä tilauspäivästä laskettuna, palautusoikeuden puitteissa takaisin (katso kohta vaihto- ja palautusehdot).

Henkilötiedot

Hyväksymällä toimitusehdot tilauksen yhteydessä asiakas antaa suostumuksensa henkilötietojensa tallentamiseen tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriin. Tarkemmat tiedot ByNiemi asiakasrekisterin selosteesta.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä pyydettävät tiedot ovat pakollisia ja edellytys tilaukselle.

On asiakkaan vastuulla, että hänen antamansa tiedot ovat oikeat. Asiakas on velvollinen korvaamaan vahingon tai haitan, joka on aiheutunut virheellisistä tiedoista.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Maksuehdot

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maksutapoja.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard-korteilla tai suomalaisilla verkkopankeilla.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Niemen Tehtaat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy
Pyhäjärvenkatu 5 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min+ppm)

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Osamaksu ja lasku

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n ellei tarjouksessa tai hinnastossa ole muuten mainittu. Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät Niemen Tehtaat Oy:n verkkokaupassa. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakaspalautuksena maksuton. Palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa.

Inhimilliset virheet ja selvät hintavirheet

Mikäli verkkokaupan sivuille on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä johtuen väärää tietoa, on Niemen Tehtaat Oy:llä oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä asiakkaalla että Niemen Tehtailla oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on ilmoitettava toista sopijapuolta välittömästi virheen huomaamisen jälkeen.

Selviä hintavirheitä voivat olla mm. seuraavat esimerkit näihin rajoittumatta:

– tuotteen hinta on 0,00 €
– hintaa ei ole ollenkaan
– tuotteen normaali tai käypä markkinahinta on monin- tai useampikertainen verkkokaupassa esitettyyn hintaan verrattuna

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selvästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Toimitustapa ja toimituskulut

Asiakas voi tilausta tehdessään valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen tai noudon Niemen Tehtailta Sastamalasta ma-pe klo 8-15. (Teollisuuskatu 7).
Helapussit toimitamme aina joko noudolla tehtaalta tai pikkupakettina.

Kuormalavalla toimitettavien sekä isojen tuotteiden kotiinkuljetus tapahtuu pääsääntöisesti Kaukokiito Oy:n toimesta. Tällöin tilaus toimitetaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Kuljetusliike ottaa yleensä ennen toimitusta yhteyttä asiakkaaseen sopiakseen toimitusajasta. Lisämaksullinen sisäänkanto tulee tilata erikseen ottamalla yhteyttä webshop@niementehtaat.fi tai 03 512 4600. Pienemmät kotiintoimitukset toimittaa Posti Oy. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen sopiakseen toimitusajankohdasta. Pidätämme oikeuden käyttää kuljetuksessa myös muita toimijoita.

Osalle tuotteista on mahdollista saada toimitustavaksi myös nouto Postin toimipaikasta.
Verkkokauppa laskee hinnan toimituskuluille tuotteiden koon ja määrän mukaan, kulut ilmoitetaan tuotteiden valinnan jälkeen ostoskorissa.

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika vaihtelee 5-8 arkipäivän välillä. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta yhtäkkisen ylisuuren menekin takia, tuotteen toimitusaika saattaa poiketa tuotteen yhteydessä ilmoitetusta toimitusajasta. Asiakkaalle ilmoitetaan asiasta tässä tapauksessa erikseen.

Tilaustuotteiden toimitusaika on n. 3-5 viikkoa. Vahvistamme asiakkaalle toimitusajan mahdollisimman pian tilauksen jälkeen.

Niemen Tehtaat Oy ei ole vastuussa ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän Force Majeure -esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on ilmainen, palautamme asiakkaalle tuotteesta maksetun hinnan poislukien toimituskulut.

Vahvistettu tilaus on oikeus peruuttaa ennen kuin tuote on jätetty kuljetusliikkeen kuljetettavaksi. Peruutus on tehtävä verkkokaupan asiakaspalvelun kautta.

Ennen palautusta, ota aina yhteys asiakaspalveluun tarkempien ohjeiden saamiseksi:

webshop@niementehtaat.fi
puh. 03 512 4600
(Puhelun hinta Elisan hinnaston mukaisesti: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.
Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. )
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-15.

Muut ehdot

Verkkokaupan tuotekuvat tai värit voivat poiketa teknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa osoitteeseen webshop@niementehtaat.fi tai postitse Niemen Tehtaat Oy, Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

Asiakaspalvelu: webshop@niementehtaat.fi, puh. 03 512 4600
(Puhelun hinta Elisan hinnaston mukaisesti: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.
Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. )
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-15.