No products in the cart.

Hoiva

Kun ihminen ikääntyy, vaatimukset kalusteita kohtaan kasvavat. Seniorikalusteissa korostuvat käytännöllisyys ja turvallisuus, sillä omiin tarpeisiin sopivat kalusteet tuovat apua arjen haasteisiin.
Kun arki helpottuu, myös elämänlaatu paranee.
Seniorikalusteiden ulkomuoto ei juuri eroa tavallisista kalusteista, mutta niiden mitoitus voi olla erilainen ja säätömahdollisuuksia on usein enemmän. Esimerkiksi korkeammalla istumakorkeudella varustettu nojatuoli helpottaa tuolista ylös nousemista, moottoroidulla säätöpohjalla varustettuun sänkyyn laskeutuminen käy sujuvasti.

Niemen Tehtaiden kattavasta seniorimallistosta löydät turvalliset kalusteet, jotka ratkaisevat arjen pulmatilanteita. Kalusteet on suunniteltu ja testattu yhdessä hoiva-alan ammattilaisten ja esteettömyysasiantuntijoiden kanssa. Kalusteiden muotoilu ja toiminnallisuus ovat muotoilija Isko Lappalaisen ja suunnittelija Mikko Naskalin käsialaa.


Muunneltavissa oleva mallisto

Meiltä saat yhteensopivan ja toimivan huonekalumalliston, jolla hoivakodin kalustaminen onnistuu tyylikkäästi. Laadukkaista materiaaleista valmistetut sohvat ja nojatuolit sopivat hyvin yhteen säilytyskalusteiden ja ruokailuryhmän kalusteiden kanssa. Malliston kalusteisiin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, esimerkiksi pestäviä ja kosteussuojattuja päällisiä nojatuoleihin ja sohviin. Laajasta verhoilukangasvalikoimasta on valittavissa parhaiten itselle sopivat sävyt, joissa riittää valinnanvaraa. Kalusteiden perusvärit sopivat hyvin suomalaiseen sisustukseen.  

Jo neljännessä polvessa

Niemen Tehtaat on valmistanut huonekaluja Pirkanmaalla jo neljän sukupolven ajan. Perheyrityksen pääpaino on siirtynyt puuleluista kodinkalusteisiin, laivakalusteisiin sekä päivä- ja hoivakotikalusteisiin. Aivan alusta asti on luotettu kotimaiseen suunnitteluun, valmistukseen, laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin sekä nykyaikaisiin työkoneisiin. Kehitystyötä kalusteiden kanssa tehdään jatkuvasti, myös seniorikalusteissa. Esteettömyysnäkökulmat on tarkkaan mietitty kalusteita suunnitellessa ja niitä testatessa.  

Mukana alusta loppuun

Meiltä saat senioreille turvalliset tuotteet ja henkilökohtaista palvelua. Olemme mukanasi kalustusprojektin alusta loppuun asti, sillä meiltä saat asiantuntevaa suunnitteluapua ja toimitamme myös kalusteen valmiiksi kohteeseen paikoilleen asennettuna. Jos kalusteesta kuluu käytön aikana osia, saat huonekalutehtaan kattavasta valikoimasta puuttuvat varaosat. Tutustu valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiinne tai kohteeseenne parhaiten sopiva kokonaisuus!