No products in the cart.

Hoivahenkilökunnan työvälineet

Hoitoalalla tarvitaan työvälineitä, jotka takaavat sen, että hoitohenkilökunta voi tehdä työnsä laadukkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Tarpeelliset, päivittäin käytettävät työvälineet helpottavat hoitotyötä kotona sekä hoivakodissa ja tekevät siitä tehokkaampaa.

Niemen Tehtaiden valikoimista löydät arkea helpottavia työvälineitä, jotka sopivat hoivakoti- ja kotikäyttöön. Isla-lääkevaunu on yksi esimerkki monikäyttöisestä tuotteesta, joka sopii seniori-ikäisen tai hänen omaishoitajansa käytettäväksi omassa kodissa tai henkilökunnan käytettäväksi hoivakodissa.

Kalusteidemme normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa, toimitamme tuotteet kohteeseen aina valmiiksi kasattuna. Tuotteen kuluessa käytössä toimitamme siihen tarvittavat varaosat ja huollamme sen taas käyttökuntoiseksi. Voit tiedustella meiltä myös kalusteiden vuokrauspalvelua. Sopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3-5 vuodeksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai Messenger-palvelun kautta. Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.


Kulkee kevyesti mukana

Pyörillä liikkuva Isla-lääkevaunumme on hyödyllinen apuväline, sillä se kulkee kätevästi mukana hoitokierroksella tai kotona. Lääkevaunu liikkuu kevyesti, se on tukeva ja työergonomisesti sopivan kokoinen. Avattaviin laatikoihin mahtuvat dosetit, lääkepurkit ja rasvat. Lukittavat laatikot avautuvat ja sulkeutuvat hitaasti. Laatikoissa on sarjalukitus eli kaikki laatikot lukittuvat samalla kertaa. Vaunussa on lukittavat etupyörät. Lääkevaunu on valmistettu valkoisesta melamiinista, joka on hygieeninen, helppohoitoinen materiaali. Isla-lääkevaunu valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa ja tuotteella on Avainlippu-merkki.  

Tarvittaessa huoltoa ja korjausta

Toimitamme kalusteet kohteeseen aina valmiiksi kasattuna. Jos tuotteesta häviää tai kuluu käytön aikana osia, toimitamme huonekalutehtaan laajasta valikoimasta uudet varaosat tilalle. Kestävän kehityksen -toimintatapoja noudattaen tarjoamme kalusteille huolto- ja korjauspalvelua. Toimimme näin, koska haluamme lisätä kalusteiden käyttöikää ja hillitä hiilijalanjäljen syntymistä. Kalusteitamme voi myös vuokrata. Vuokrasopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3-5 vuodeksi. Meidät tavoitat puhelimitse, sähköpostitse tai Messenger-palvelun kautta. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin otamme sinuun pian yhteyttä.