No products in the cart.

Hoivasängyt

Varttuneemmalla väellä hyvän sängyn merkitys korostuu, sillä he nukkuvat yöunien lisäksi usein myös päiväunet. Elämän ehtoopuolella sängyssä vietetään paljon aikaa. Omaishoitajan tai hoitohenkilökunnan näkökulmasta sängyn säätöominaisuuksilla on iso merkitys. Sängyn moottoroitu säätöpohja vähentää työntekijöitä kuormittavia, epäergonomisia työasentoja. Säätöpohja helpottaa myös ikäihmisen nousua sängystä.

Kun sänky on laadukas, se palvelee käyttäjäänsä parantaen elämänlaatua, mutta lisäksi se helpottaa hänen hoitajiaan ja heidän arkeaan. Niemen Tehtaiden Isla-hoivasänky on kehitetty vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. Kodinomaiseen sänkyyn voi valita kiinteän sälepohjan tai moottoroidun säätöpohjan. Lisäksi sänkyyn on saatavilla paloturvallinen vaahtomuovipatja tai hygieniapatja tarpeen mukaan.

Kalusteidemme normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Toimitamme tuotteet kohteeseen aina valmiiksi kasattuna. Palveluihimme kuuluvat korjaus- ja huoltopalvelut. Voit tiedustella meiltä myös kalusteiden vuokrauspalvelua.

Näytetään ainoa tulos


Kotimaista suunnittelua

Sänky on suunniteltu käyttäjän ehdoilla, mitoitus on ikäihmiselle sopiva ja sängyn rakenne tukee ikäihmisen tarpeita. Sänkyyn saa runsaasti lisävarusteita, muun muassa turvalaidat, hygieniapatjan tai moottoroidun säätöpohjan. Sängyn säädettävä säätöpohja toimii käyttäjälleen ylösnousun tukena, hoitajalle se takaa ergonomisen työasennon. Ajattomasti muotoiltu Isla-hoivasänky sopii hyvin yhteen muiden seniorimalliston kalusteiden kanssa.  

Kestävän kehityksen -periaatteet

Haluamme omalta osaltamme hillitä hiilijalanjäljen syntymistä, joten tarjoamme kaikille kalusteillemme korjaus- ja huoltopalvelua. Näin toimimalla lisäämme tuotteiden käyttöikää ja vähennämme raaka-aineiden kulutusta. Käytössä kalusteet kuluvat ja osia hukkuu, mutta meillä on ratkaisu tähänkin. Huonekalutehtaamme laajasta varaosavalikoimasta toimitamme korvaavat osat puuttuvien tilalle. Jos materiaalien tai värien valinta tuottaa vaikeuksia, saat meiltä apua myös kaluste- ja tilasuunnitelmien tekoon. Saat asiantuntevaa ja ammattimaista suunnitteluapua sekä henkilökohtaista palvelua kalusteprojektin alusta loppuun asti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme tai palveluistamme. Meiltä löydät vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.