No products in the cart.

Noja- ja keinutuolit

Seniorikalusteiden pitää pystyä vastaamaan iän tuomiin vaatimuksiin. Noja- ja keinutuolien kriteereissä korostuvat seuraavat ominaisuudet: turvallisuus, tukevuus, kestävyys, käytettävyys, ergonomisuus, mutta myös esteettisyys. Kun tuolit vielä edistävät käyttäjänsä liikkuvuutta ja toimintakykyä, niin tavoite on saavutettu.

Pitkän kokemuksemme ja tuotesuunnittelumme tuloksena on syntynyt kattava noja- ja keinutuolivalikoima, josta löydät sopivat tuolit hoivakotien yhteisiin tiloihin sekä erilaisiin odotus- ja aulatiloihin. Tuolimme valmistetaan paloturvallisesta vaahtomuovista, istuimiin ja tyynyihin on mahdollisuus valita kosteussuoja ja tuplapäällinen. Tuolien rungot valmistetaan koivusta.

Kalusteidemme normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Seniorikalusteet valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Tuotteet toimitamme aina kohteeseen kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Meiltä saat myös korjaus-, huolto-, ja vuokrauspalvelua. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös lähettää lisäkysymykset tuotteistamme tai palveluistamme Messenger-palvelun kautta.

Näytetään kaikki 9 tulosta


Kalusteet täyttävät julkitilavaatimukset

Noja- ja keinutuolien istuma-asento on suunniteltu niin, että tuolista ylös nouseminen on helpompaa. Tuolien selkänojaan on valittavissa käyttäjäryhmistä riippuen vaihtoehdoksi matala, korkea tai erikoiskorkea selkänoja. Tuoleihin on olemassa erilaisia irrotettavia ja kiinteitä verhoiluratkaisuja sekä kosteussuojaus. Isla-sarjan lisäksi saatavilla on klassisempi Aino-sarja, josta löytyy perinteistä mallia edustava keinutuoli ja nojatuoli. Kaikissa tuoleissa on jämäkkä, paloturvallinen pehmuste, joka antaa hyvän tuen istuessa ja auttaa noustessa. Tuoleihin on valittavissa useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Kalusteet ovat esteettömiä ja ne täyttävät julkitilavaatimukset.  

Mukana matkassa

Me tahdomme olla projektissasi mukana sen alusta loppuun asti. Saat meiltä ensiluokkaista suunnitteluapua esimerkiksi kaluste- ja tilasuunnitelmien tekoon. Toimitamme valmiit kalusteet kohteeseen aina paikoilleen asennettuna. Yhteistyö jatkuu tästäkin eteenpäin, sillä tarjoamme kalusteille myös korjaus-, huolto-, ja varaosapalvelua. Käytössä kalusteet normaalisti kuluvat ja osia voi mennä rikki, mutta laajasta varaosavalikoimastamme saat korvaavat osat tilalle. Kun toimimme näin, tuotteiden käyttöikä lisääntyy, hiilijalanjälki pienenee ja kestävän kehityksen periaatteet täyttyvät. Soita meille tai lähetä sähköpostia, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää lisäkysymykset tuotteistamme ja palveluistamme Messenger-palveluun, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä!