No products in the cart.

Ruokailukalusteet

Seniorikalusteiden tärkein tehtävä on tukea ikäihmisen elämää ja arjen sujuvuutta hoivakodissa. Kalusteiden tuotesuunnittelussa ja valmistuksessa auttaa pitkän kokemuksemme tuoma ammattitaito. Toimiviksi todettuja tuotteitamme kehitetään ja nykyaikaistetaan jatkuvasti, koska yhteiskunta, sen yksilöt ja tarpeet muuttuvat.

Esimerkiksi Isla-ruokatuoleihimme on valittavissa paljon lisävarusteita: alas taittuvat nosto/työntökahvat selkänojaan, pyörät etujalkoihin, kosteussuoja istuimeen ja tuolin jalkojen korotus. Vaihtoehdoissa riittää valinnanvaraa, näin palvelemme kalusteiden käyttäjiä ja heidän erityistarpeitaan.

Näytetään kaikki 2 tulosta


Vaihtoehdoissa on valinnanvaraa

Ruokailutilan kalusteissa tuolin istumakorkeus on normaalia korkeampi, 48 cm. Tämä helpottaa tuolille istahtamista ja siitä ylös nousemista. Istuimen etureuna on pyöristetty ja jalkaosassa on paljon vapaata tilaa. Tuoleihin on valittavissa runsaasti lisävarusteita, muun muassa tuolin jalkoja saa korotettua ja etujalkoihin saa pyörät. Istuimiin on mahdollista valita kosteussuoja tai irrotettava verhoilu istuimeen ja selkänojaan. Tuolin selkänojaan saa alas taittuvat työntökahvat liikkumista helpottamaan. Lisäksi selkänojaan saa aukon nostoa helpottamaan. Tuoleista löytyy pinottava yleistuoli, mutta myös käsinojallinen malli. Tuolit valmistetaan kestävästä koivusta. Isla-tuolien kanssa sopii hyvin yhteen tukeva Isla-ruokapöytä, jota on mahdollista tehdä vakiomittojen lisäksi tilauksesta myös erikoismitoilla. Kalusteidemme normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa.  

Näin otat yhteyttä

Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme, voit lähettää kysymykset Messenger-palvelun kautta. Jos tuskailet materiaalien tai värien valinnan kanssa, niin anna meidän auttaa. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua myös kaluste- ja tilasuunnitelmien tekoon. Toimitamme kalusteet kohteeseen kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Palvelemme sinua myös asennuksen jälkeen, sillä saat meiltä huolto-, korjaus- ja varaosapalvelua. Huollamme kuluneen kalusteen käyttökuntoiseksi ja samalla kannamme kortemme kekoon kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.