No products in the cart.

Sohvapöydät

Kun sohvakalusto on valmiina, tarvitsee se arvoisensa kaverin, jolle voi kätevästi laskea ylimääräiset tavarat. Sopivan korkuiselle ja tukevalle sohvapöydälle on helppo jättää kaukosäädin, kutimet tai kirja. Kun niitä taas tarvitsee, ne löytyvät kurkotusetäisyydeltä.

Sen lisäksi, että sohvapöytä on tarpeellinen sohvakaluston kaveri, se myös kaunistaa käytännöllistä arkea ja sen sujuvuutta. Sohvapöytä sopii hyvin yhteen Niemen Tehtaiden seniorimalliston muiden kalusteiden kanssa. Huonekalumme täyttävät julkitilakäyttöön vaaditut laatu- ja esteettömyysvaatimukset.

Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Jos materiaalien ja värien valinta tuottaa päänvaivaa, niin ei hätää, meiltä saat ammattitaitoista ja henkilökohtaista suunnitteluapua myös kaluste- ja tilasuunnitelmien tekoon. Toimitamme kalusteet kohteeseen kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Tuotteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa.

Näytetään ainoa tulos

Kolmessa eri muodossa

Isla-sohvapöytää on saatavilla kolmessa muodossa, jotka sopivat monenlaisiin tiloihin ja vastaavat eri käyttötarkoituksiin. Pöydässä on pyöristetyt kulmat ja pöydän mittasuhteet on mitoitettu palvelemaan paremmin seniorikäyttäjiä. Pöytä on hiukan normaalia korkeampi, 60 cm , joten sen mitoitus sopii ikäihmisille paremmin. Pöydän jalat valmistetaan koivusta, pöydän kannessa on lämmin saarni. Pöydän värisävyt ovat suomalaiseen sisustukseen sopivia, ja ne on helppo yhdistää muiden Isla- ja Aino-kalusteiden kanssa.

Minkälaisen sohvapöydän valitsen?

Oikeanmuotoisen sohvapöydän valinta riippuu siitä, millaiseen tilaan ja käyttötarkoitukseen pöytä on tulossa. Ovaalin muotoinen pöytä on oiva valinta, sillä se ohjailee käyttäjän luonnollista liikkumissuuntaa eikä katkaise liikettä. Suorakaiteen muotoinen pöytä on linjakas ja virtaviivainen. Perinteinen suorakaiteen muoto jäsentää myös muita tilassa olevia huonekaluja. Pyöreä muoto tuo pehmeyttä ja mukavuutta seniorikodin sisustukseen.

Me huollamme ja korjaamme

Kalusteet kuluvat normaalissa käytössä ja osia voi hukkua, mutta meiltä saat myös ammattitaitoista korjaus-, huolto- ja varaosapalvelua. Kalusteitamme voi lisäksi vuokrata ja sopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3-5 vuodeksi. Haluamme tarjota ammattitaitoamme tueksesi jo projektin alkuvaiheessa, joten meiltä saat apua kaluste- ja tilasuunnitelmien tekoon. Olemme mukanasi projektin alusta loppuun asti. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua ja laadukkaat, kestävät kalusteet valmiiksi kohteeseen paikoilleen asennettuna. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit täyttää myös yhteydenottolomakkeen, jonka jälkeen otamme sinuun pian yhteyttä. Jos haluat lisätietoa palveluistamme tai tuotteistamme, voit lähettää kysymykset Messenger-palvelun kautta.