No products in the cart.

Sohvat

Seniorisohvamme täydentävät Niemen Tehtaiden kalustemalliston, josta löydät valikoiman yhteensopivia, toimivia ja tyylikkäitä huonekaluja, jotka sopivat hoivakodin aula- ja odotustiloihin sekä yhteisiin tiloihin. Sohvien muotokieli ei alleviivaa niiden roolia esteettömän asumisen kalusteena, sillä suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta. Sohvat täydentävät olohuonetilojen kalustusta jatkaen noja- ja keinutuolien muotokieltä.

Sohviin on saatavilla erilaisia verhoiluvaihtoehtoja ja irtopäällisiä kosteussuojineen. Hygieeniset käsinojapaikat pitävät kulutukselle ja likaantumiselle eniten altistuvat kohdat puhtaina. Käsinojapaikat voidaan valmistaa antibakteerisesta keinonahasta. Jos ikäihmisen havaintokyky on heikentynyt, värikkäät käsinojapaikat auttavat hahmottamaan kalusteen paremmin samalla, kun ne tuovat kalusteelle persoonallista ilmettä.

Kalusteidemme normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Seniorikalusteet valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua projektin alusta loppuun asti. Teemme kalusteiden asennukset ammattitaitoisesti ja korjaamme vialliset kalusteet. Toimitamme kalusteisiin myös puuttuvat varaosat.

Näytetään kaikki 6 tulosta


Paloturvalliset materiaalit

Kalusteet on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti, ja ne täyttävät julkitilakalusteiden kestävyys- ja lujuusvaatimukset. Sohvakalusteissa käytämme paloturvallisia vaahtomuoveja ja verhoilukankaita. Voit kysyä lisää kankaista ja niiden ominaisuuksista asiakaspalvelustamme.  

Meiltä saat palvelua

Voimme tarjota asiakkaalle koko palvelukokonaisuuden sisustussuunnittelusta kalusteiden asennukseen asti. Tai voimme toimittaa vain yksittäisiä tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai tuotteistamme. Saat meihin yhteyden soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Viestejä voit lähettää myös Messenger-palvelumme kautta.