No products in the cart.

Päiväkoti ja koulu

Oppimisympäristöihin suunnitellut kalusteemme on valmistettu ammattitaidolla palvelemaan monien eri käyttäjäryhmien tarpeita. Valikoimistamme löydät ratkaisut päiväkotien ja koulujen kaikkiin kalustetarpeisiin aina kaappivuoteista irtokalusteisiin.

Meiltä saat laadukkaita päiväkotikalusteita suoraan valmistajalta. Tarjoamme asiakkaalle henkilökohtaista palvelua sekä kotimaisen ja turvallisen tuotteen valmiiksi kohteeseen asennettuna.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Meiltä saat asiantuntevaa suunnitteluapua, mutta myös kalusteille huoltopalvelua sekä varaosia tulevaisuutta varten.

 


Muuttunut Muksu

Mielestämme kalusteiden tulisi olla hauskoja ja moderneja turvallisuudesta tai käytännöllisyydestä tinkimättä. Parhaimmillaan hyvin suunnitellut kalusteet toimivat kasvatuksen tukena innostaen leikkiin, iloon ja liikuntaan. Muksu-päiväkotikalustesarjamme on monille tuttu vuosien takaa, mutta meidän Muksumme ei ole jämähtänyt paikoilleen vaan se on jatkanut kasvuaan ja kehitystään aikojen muuttuessa.  

Ensimmäinen patentti

Suosittu Bunkka-kaappivuoteemme on perinteistä kaappivuodetta kompaktimpi ja tämän vuoksi se sopii pienempiinkin huonetiloihin. Kaappivuode on lisäksi kevyt asentaa ja käsitellä. Bunkka on täydellinen ratkaisu myös saneerauskohteisiin. Patentti- ja rekisterihallitus myönsi Niemen Tehtaille yrityksen historian ensimmäisen patentin syksyllä 2020. Patentti suojaa kehittämämme Bunkka-kaappivuoteen parannettua avaamis- ja sulkemismekanismia.  

Muunneltavat katsomot

Muunneltaviin ja avoimiin oppimisympäristöihin soveltuvat hyvin kotimaiset AudiMAX- ja AudiMIN-katsomot. Katsomot ovat helposti siirreltävissä. AudiMAX-katsomoon mahtuu yhteensä 12 aikuista tai 15 lasta. Katsomo on pyörillä varustettu ja kokoon taittuva. AudiMIN-katsomosta löytyy vakiokokoonpanolla istumapaikat jopa 21 lapselle. Peruskokoonpano koostuu katsomosta ja erillisistä istuintyynyistä. Pyörillä liikkuva AudiMIN on helppo siirtää sivuun opetustilanteiden muuttuessa.  

Kehitystyö on jatkuvaa

Niemen Tehtaat on valmistanut huonekaluja menestyksekkäästi jo neljän sukupolven ajan. Perheyrityksenä me luotamme kotimaiseen suunnitteluun, valmistukseen, laadukkaisiin materiaaleihin ja nykyaikaisiin työkoneisiin. Olemme luotettava toimija, joka palvelee asiakkaan kokonaisvaltaisesti heti ensikyselystä valmiiseen, paikoilleen asennettuun tuotteeseen asti. Niemen Tehtaille on myönnetty Luotettava Kumppani -sertifikaatti, joka takaa sen, että yrityksemme on rehti toimija, joka hoitaa velvollisuutensa. Pitkän kokemuksen tuoman ammattitaidon turvin teemme myös jatkuvaa kehitystyötä päiväkotien ja koulujen tarpeet huomioiden. Toimiviksi todettuja tuotteitamme on muotokieleltään nykyaikaistettu vastaamaan paremmin nykyajan, ja erityisesti lasten, vaatimuksiin.