No products in the cart.

Kaappivuoteet

Päiväkodeissa tilaa ei ole koskaan liikaa ja varsinkin nukkumatilat ovat usein hyvin ahtaat, jopa pienet. Me tarjoamme toimivaksi tilaratkaisuksi kotimaisen kaappivuoteen, jonka saa kätevästi ja turvallisesti nostettua takaisin kaappiin käytön jälkeen. Turvallisuustekijät, toimivuus ja käytännöllisyys korostuvat kaappivuoteidemme ominaisuuksissa. Asiakas voi valita kattavasta valikoimastamme omiin tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Kalusteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa ja toimitamme tuotteet aina kohteeseen valmiiksi asennettuna. Meiltä saat tarvittaessa tuotteisiin myös varaosia ja huoltopalvelua. Soita meille ja kysy lisää tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja saadaan projekti nopeasti pyörimään.

Näytetään kaikki 9 tulosta


Valittavana kolme mallia

Kaappivuode on nimensä mukaisesti kaapissa oleva vuode. Kun kaappi avataan, vuode lasketaan kaapista alas. Kun vuode ei ole käytössä, se nostetaan takaisin ylös ja kaappi suljetaan. Kaappisänky on käytännöllinen, tilaa säästävä, mutta myös turvallinen tapa lasten nukkua päiväkodeissa. Parhaiten tarpeisiisi sopivan vuoteen voit valita kolmesta valmistamastamme mallista: Bunkka, Muksu tai Pro.  

Patentoitu Bunkka

Bunkka-kaappivuode on perinteistä matalampi kaappivuode ja se sopii hyvin myös saneerauskohteisiin. Bunkka on muotokieleltään moderni, lisäksi kaluste on kevyt käsitellä, koska kaappivuode painaa alle 60 kg. Bunkka-kaappivuoteelle myönnettiin yrityksen historian ensimmäinen patentti syksyllä 2020. Patentti- ja rekisterihallitus myönsi patentin kehittämämme Bunkka-kaappivuoteen parannetulle avaamis- ja sulkemismekanismille.  

Kaappivuoteiden kätisyys valittavissa

Muksu-kaappivuoteessa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuustekijöihin, työergonomiaan ja käytännöllisyyteen. Hyvänä esimerkkinä on vuoteen päädyssä olevat nousevat tikkaat, jotka lukkiutuvat yläsängyn turvalaidaksi. Perinteisemmän Pro-kaappivuoteen ovessa on turvalukituksena painonappilukko. Kaasujousi helpottaa kaappivuoteen nousua ja laskua vähentäen samalla työntekijöitä kuormittavia, epäergonomisia työasentoja. Kaappivuoteet asennetaan turvallisuussyistä seinään tai vuoteiden selät vastakkain. Kaappivuoteita on saatavilla käyttäjän mukaan oikea- tai vasenkätisenä.  

Täydennä kokonaisuus lisävarusteilla

Kaappivuoteisiin on saatavilla lisävarusteita, kuten yläkaapit, liinavaatekaapit ja patjat. Kaapeilla saa lisäsäilytystilaa, jolloin esimerkiksi varatyynyn ja peiton voi säilyttää kätevästi kaappivuoteen vieressä. Kaapit ovat Avainlippu-tuotteita, sillä ne suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Kaappivuoteiden patjat on valmistettu vaahtomuovista, joka täyttää SL2-paloturvallisuusluokan. Patjat on mitoitettu juuri kaappivuoteita varten. Patjat valmistetaan Virossa.  

Kestävän kehityksen -periaatteet

Kaappivuoteet toimitetaan kohteeseen valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Jos vuoteesta katoaa käytön aikana tarpeellisia varaosia, niin saat puuttuvat osat suoraan meiltä. Kestävän kehityksen -periaatteita noudattaen tarjoamme myös huoltopalvelun, joka kattaa vuoteiden varaosien vaihdot ja korjaukset. Korjaamme lisäksi muiden valmistajien kaappivuoteita. Myös kaappivuoteiden vuokraaminen on mahdollista, sopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3-5 vuodeksi.