No products in the cart.

Katsomokalusteet

Koulujen ja päiväkotien tilat ovat avoimia, joustavia ja muunneltavia, jolloin kalusteiden täytyy vastata erilaisten oppijoiden ja eri työtapojen vaatimuksiin. Muunneltaviin oppimisympäristöihin soveltuvat AudiMIN- ja AudiMAX-katsomomme, jotka ovat liikuteltavia. Istuintasot saa työnnettyä katsomon sisälle, jolloin kaluste mahtuu pienempään tilaan sen ollessa käyttämättömänä. Katsomokokonaisuuden voi täydentää samaan tuoteperheeseen kuuluvilla AudiMAX-istuintyynyillä.

Ammattiasentajamme toimittavat kalusteet kohteeseen asennettuna ammattimaisin ottein ja vuosien kokemuksella. Tuotteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Tutustu tuotetarjontaamme ja ota yhteyttä. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Liikuteltavat, tilavat katsomot

AudiMAX- ja AudiMIN-katsomot ovat liikkuvia, siirreltäviä ja kokoontaittuvia katsomoita. Näiden ominaisuuksien lisäksi katsomot ovat sopivan tilavia päiväkoti- ja kouluryhmiä ajatellen. AudiMAX-katsomossa on istumapaikat 15 lapselle ja 12 aikuiselle, AudiMIN-katsomossa on vakiokokoonpanolla paikat jopa 21 lapselle.  

Saatavilla lisävarusteita

Raikasta, kotimaista kalustesarjaa on helppo täydentää lisävarusteilla. AudiMAX-tyynyt sopivat hyvin yhteen katsomoiden kanssa ja täydentävät näin kalustekokonaisuuden. AudiMIN- ja AudiMAX-katsomot ovat Avainlippu-tuotteita, sillä niiden rungot valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Sohvatehtaamme Virossa valmistaa katsomoiden pehmusteet.  

Huollettavia kalusteita

Kannattaako vanha, vielä toimiva kaluste korjata kuntoon? Meidän mielestämme kannattaa, joten tarjoamme kalusteiden huolto- ja korjauspalvelua kaikille valmistamillemme huonekaluille. Samalla tuotteen käyttövuodet lisääntyvät ja hiilijalanjälkeä hillitään kestävän kehityksen mukaisesti. Käytössä kalusteet aina kuluvat ja osia voi hukkua, mutta ei hätää, koska huonekalutehtaamme laajasta varaosavalikoimasta löydät korvaavat osat puuttuvien tilalle.