No products in the cart.

Säilyttimet

Monipuolisen ja muunneltavan Muksu-säilytinsarjamme avulla saat päiväkotiin tai kouluun kätevästi lisää säilytystilaa. Säilytyskalusteiden eri runko-, hylly-, ovi- ja laatikkovaihtoehdoista on rakennettavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan pyörillä liikuteltavia tai sokkelilla paikallaan pysyviä, eri tiloihin sopivia kalusteita. Säilytysominaisuuksien lisäksi monikäyttöisen sarjan kalusteet toimivat myös tilanjakajina, koska taustat ovat viimeisteltyjä.

Toimitamme kalusteet tarvittaessa kohteeseen valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Kestävän kehityksen -periaatteiden mukaisesti tarjoamme kalusteille myös korjaus- ja huoltopalvelua, lisäksi kalusteita voi vuokrata. Jos kalusteesta hukkuu käytön aikana osia, saat huonekalutehtaan kattavasta varaosavalikoimasta uudet, toimivat osat tilalle. Joko kiinnostuit? Ota siis meihin yhteyttä eli soita, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake. Me palaamme pian asiaan.

Näytetään kaikki 6 tulosta


Kattava ja laaja valikoima

Muksu-säilytinsarjan kalusteista voi luoda lukuisia erilaisia variaatioita. Säilyttimen runkokorkeuden voi valita viidestä eri mitasta, runkoleveyksiä on kolme. Eri runko-, hylly-, ovi- ja laatikkovaihtoehdoista asiakas pystyy rakentamaan omien toiveiden ja tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia. Vaneristen laatikoiden etusarjat ja ovet ovat laminaattipintaiset, joihin on värit valittavissa vakioväreistä tai asiakkaan omien mieltymyksien mukaan. Säilyttimien vakiotaustat ovat koivuvaneria, mutta ne voidaan varustaa myös magneettisella tussitaulupinnalla, johon lapset voivat piirtää. Muita taustavaihtoehtoja ovat korkkilevy, johon on helppo kiinnittää papereita nastoilla tai akustinen tekstiiliverhoilu, joka vaimentaa tehokkaasti ääntä ja melua.  

Muksu pitää pintansa

Muksu-sarjaa on valmistettu Niemen Tehtailla jo 1950-luvulta lähtien. Kalusteet valmistetaan myös nykypäivänä pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, mutta niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin nykyajan vaatimuksiin. Muksu pitää pintansa, se ei juutu paikoilleen vaan kehittyy ja jatkaa kasvuaan. Pääraaka-aineena Muksu-säilytinsarjan kalusteissa on massiivikoivu. Koivu on meille kaikille tuttu, turvallinen materiaali. Kalusteissa koivun vaalea väri on edukseen. Lisäksi koivu on materiaalina lujaa, mutta tasaista ja helposti työstettävää.  

Myös huoltoa ja varaosia

Kaikki Muksu-säilyttimet toimitetaan valmiiksi kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Ammattimiehemme asentavat ja toimittavat kalusteet kohteeseen luotettavasti ja ammattimaisesti. Kun tuote on kasattu oikein, sen käyttö on turvallista ja tuote myös kestää käytössä pidempään. Tiedämme senkin, että käytössä kalusteet kuluvat. Tarjoamme ratkaisuksi korjaus- ja huoltopalvelua, joka noudattelee kestävän kehityksen -periaatteita ja hillitsee hiilijalanjälkeä. Korjaamme kalusteet takaisin toimintakuntoisiksi ja toimitamme tarvittaessa uudet varaosat. Lisäksi kalusteita on mahdollista vuokrata, esimerkiksi 3-5 vuodeksi. Tartu siis puhelimeen ja soita meille, niin laitetaan projekti rullaamaan. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Sivun alalaidasta löydät chatin, jonka kautta voit lähettää meille mieltä askarruttavia kysymyksiä ja me etsimme niihin vastaukset.