No products in the cart.

Säkkituolit ja istuintyynyt

Iloisen värikkäissä säkkituoleissa on lapsille ja aikuisille omat mallinsa. Säkkituoleja on saatavilla neliskanttisina, pyöreinä ja L-tuolin muotoisina. Säkkituolien avulla koulun tai päiväkodin oleskelutiloihin saa muokattua viihtyisiä luku- ja leikkinurkkauksia. Saatavilla on myös istuintyynyjä, joista saa kätevästi lisää istumapaikkoja.

Säkkituolit ja istuintyynyt valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Tuotteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Meiltä saat asiantuntevaa suunnitteluapua sekä tarvittaessa korjaus- ja huoltopalvelua. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja ota yhteyttä! Mietitään yhdessä sopiva kokonaisuus, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne.

Näytetään kaikki 10 tulosta


Kevyet, värikkäät kalusteet

Kevyillä, iloisen raikkailla kalusteilla on helppo piristää koulun tai päiväkodin oleskelutiloja. Eri muotoisia säkkituoleja on saatavilla kuudessa raikkaassa värissä, joten omiin tiloihin sopivan tuolikokonaisuuden voi muodostaa esimerkiksi vain yhden värisistä säkkituoleista. Säkkituolien styrox-rakeet on pakattu erilliseen sisäpussiin, jolloin tuolin täytettä voi halutessaan lisätä tai vähentää. Tuolin pohjiin on ommeltu vetoketju sekä tarrat. Kestävä päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa. Säkkituoli mukautuu haluttuun asentoon käyttäjän painon mukaan. Tuolin täytteenä on vartalon mukaan muotoutuvia styrox-rakeita, jotka on pakattu erilliseen sisäpussiin. Säkkituoleissa on hyvin kulutusta kestävä Nevo-kangas, joka on 100% polyesteria. Kangas on säänkestävä, joten säkkituoleja voi käyttää niin sisällä ja ulkonakin.  

Moneen muuntuvia

Neliskanttisen muotoisessa säkkituolissa on helppo istua, pyöreän muotoista rahia voi käyttää myös sivupöytänä. L-muotoisen säkkituolin sivussa on teline, johon saa kätevästi esimerkiksi juomapullon. Lisäksi L-tuolin yläosassa on kantokahva, joka helpottaa tuolin liikuttelua. Eri muotoisten säkkituolien ansiosta tilojen ja käyttötarkoituksen muuntelu onnistuu vaivattomasti. Säkkituolit sopivat niin koulun kuin päiväkodin tiloihin, sillä niissä leikitään, opitaan, vietetään aikaa, rentoudutaan, kasvetaan ja kehitytään yhdessä.  

Saatavilla suunnitteluapua

Tarvitsetko apua kohteen materiaalien tai värien valitsemisessa tai kaluste- ja tilasuunnitelmien teossa? Me tarjoamme ratkaisun näihinkin kysymyksiin, sillä palveluihimme kuuluu myös asiantunteva, ammattitaitoinen suunnitteluapu. Meiltä saat laadukkaat, räätälöitävissä olevat tuotteet ja henkilökohtaista palvelua. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.