No products in the cart.

Sohvat ja vuoderatkaisut

Muksu-sohvamme ja vuoderatkaisumme ovat kätevä vaihtoehto kaappivuoteelle. Kaappivuoteet kiinnitetään seinään kiinni, joten niiden liikuttelu voi olla hankalaa. Sohvamme ja vuoderatkaisumme ovat oiva ratkaisu ryhmäkokojen muuttuessa tai päiväkotitilojen ollessa väliaikaisia. Kalusteita voi siirtää tilasta toiseen, jos huoneiden käyttötarkoitus muuttuu. Siirreltävyyden lisäksi kalusteet säästävät tilaa, sillä uniaikojen ulkopuolella vuoteet saa säilytykseen allekkain.

Muksu-sohvamme ja -vuoteemme valmistetaan koivusta, pehmusteet tehdään sohvatehtaallamme Virossa. Kalusteiden normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa. Toimitamme kalusteet tarvittaessa kasattuna ja paikoilleen asennettuna. Tarjoamme tuotteille myös huolto- ja korjauspalvelua. Ota meihin yhteyttä, soita tai lähetä sähköpostia, niin palaamme pian asiaan.

Näytetään kaikki 3 tulosta


Helppo liikutella

Päiväkodeissa tilan käyttötarve voi muuttua nopeastikin. Tarjoamme ratkaisuksi Muksu-sohvakokonaisuuden, josta saa tarvittaessa sängyt kolmelle lapselle. Kun sängyille ei ole tarvetta, sohva palvelee käyttäjiään itsenäisenä kalusteena. Sänkyjä on saatavilla kahdessa eri koossa ja ne liikkuvat helposti pyörien avulla. Sohvan ja sänkyjen rungot on valmistettu lakatusta massiivikoivusta.

Huolto onnistuu

Päiväkodeissa ja kouluissa käytettävät kalusteet joutuvat kovaan päivittäiseen kulutukseen, sillä useampi lapsi käyttää samoja kalusteita saman päivän aikana. Kuluneille kalusteille tarjoamme korjaus- ja huoltopalvelua, kunnostamme myös muiden valmistajien tuotteita. Huollettu kaluste kestää pidempään ja hillitsee hiilijalanjälkeä. Myös kalusteiden vuokraaminen on mahdollista, lisäksi saat meiltä asiantuntevaa suunnitteluapua.