No products in the cart.

Sähköpöydät

Toimiston tärkeimpiin kalusteisiin kuuluu ehdottomasti hyvä ja toimiva työpöytä. Sähköinen malli parantaa ergonomiaa ja näin ollen myös työnteon mukavuus lisääntyy. Laajasta sähköpöytämallistostamme löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tutustu ja tilaa!

Näytetään tulokset 1–12 / 14


Korkeussäätö muistipaikalla

Sähköpöydissämme on digitaalinen näyttö, jonka muistipaikkaan voit tallettaa itsellesi sopivan työskentelykorkeuden. Muistipaikkoja on neljä, joten samaa sähköpöytää voi käyttää useampikin henkilö. Portaaton korkeussäätö mahdollistaa hyvän työergonomian jokaiselle yksilöllisesti. Panosta siis hyvään toimistopöytään ja osta sähköinen malli meidän valikoimastamme!

Kotimaista tuotantoa

Sähköpöytien kannet valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Materiaalina käytetään E1-luokan turvallista levymateriaalia. Kannet ovat siis vaihdettavissa, joten kestävän kehityksen periaatteetkin täyttyvät.  Valikoimastamme löytyy monen kokoisia sähköpöytiä, pieneenkin toimistoon sopivia vaihtoehtoja. Ostamalla Niemen Tehtailta sähköpöytäsi tuet myös kotimaista työtä.