No products in the cart.

Satula- ja aktiivituolit

Ei ole aivan sama minkälaisessa tuolissa työskentelet pitkän työpäivän. Hyvä ergonomia lisää työtehoja ja tekee työskentelystä miellyttävää monella tapaa. Niemen tehtaiden valikoimasta löydät toimistoosi satula- ja aktiivituolimallit sekä työtuoleja erilaisin ominaisuuksin. Lisää tarjouspyyntökoriin vielä sopiva sähköpöytä niin kokonaisuus on valmis.

Näytetään kaikki 2 tulosta


Selkä suoraksi satulatuolissa

Oletko jo kokeillut selän ergonomiaa parantavaa satulatuolia? Kun haluat parantaa työssä jaksamista, kokeile Vindi Basic-satulatuolia, jonka avulla ryhtisi pysyy kunnossa ja myös vatsalihakset kiittävät. Satulatuoli on korkeussäädettävä ja siinä on hengittävä kangasverhoilu. Jos kaipaat satulatuolista selkänojallista mallia, valitse Vindi Low Back-satulatuoli.

Aktiivituoli lisää liikkuvuutta

Toimistotyössä pitkään istuminen paikoillaan rasittaa kehoa ja tekee työstä pahimmillaan hankalaa. Aktiivituolin avulla pystyt liikuttamaan kehoa eri tavalla kuin perinteisissä työtuoleissa. 360-astetta pyörähtävä Cloud-aktiivituoli pysyy kuitenkin tukevasti paikoillaan, sillä siinä on painollinen jalusta. Jos kaipaat perinteisempiä istuimia toimistokäyttöön, tutustu työtuolit valikoimaamme.