No products in the cart.

Aino-sohva puukäsinojilla

Puurunkoista ja -käsinojallista Aino-sohvaa on saatavilla kahdessa koossa.

Sirompi, 2-istuttava sohva sopii mittojensa puolesta pienempiinkin tiloihin, sillä sohvan leveys on vain 118 cm. Kookkaampi, 3-istuttava sohva on leveydeltään 171 cm.

Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Puurunkoinen ja -käsinojallinen Aino-sohva viehättää ajattoman kauniilla muotokielellään.

Sohvaa on saatavilla kahdessa koossa. Sirompi, 2-istuttava sohva sopii mittojensa puolesta pienempiinkin tiloihin, sillä sohvan leveys on vain 118 cm. Kookkaampi, 3-istuttava sohva on leveydeltään 171 cm. Yhdessä sohvat muodostavat viimeistellyn sohvakokonaisuuden, joka sopii niin seniorin kotiin kuin palvelu- ja hoivakotiin.

Sohvalle istahtamista sekä sohvalta ylös nousemista helpottavat jämäkkä pehmuste sekä ihanteellinen istumakorkeus, 51 cm.

Aino-sohvassa on irrotettavat niskatyynyt, joita vasten voi nojata vaikka lehteä tai kirjaa lukiessa ja televisiota katsoessa. Istumamukavuutta lisää se, että niskatyynyt voi säätää itse haluamalleen korkeudelle.

Kaikki sohvan pintamateriaalit puhdistuvat helposti pyyhkimällä. Sohvan verhoilu on saatavilla kiinteästi verhoiltuna, kokonaan tai osittain irrotettavana ja istuinosan pehmusteeseen on myös saatavilla kosteussuoja. Irrotettava ja vesipestävä verhoilu helpottaa sohvan puhtaanapitoa.

Sohvan runko on koivuvaneria, jalusta koivua. Sohvan käsinojiin ja jalkoihin on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: lakatut tai ruskeaksi petsatut, koivusta valmistetut käsinojat ja jalat. Tuolin pehmuste on paloturvallista vaahtomuovia, 45 ja 23 kg/m3.

Tuotekuvan sohva on verhoiltu erittäin kestävällä Maya-kankaalla, jonka Martindale-luku on 100 000. Vakioverhoiluväri on tummanharmaa Maya Espresso tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä, sillä verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Aino-sohvan materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotikäyttöön kuin julkitilakäyttöön. Lisäksi Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

2- ja 3-istuttavaa Aino-sohvaa on lisäksi saatavilla verhoilluilla käsinojilla, jolloin sohvassa on kestävät keinonahkapaikat.

Tuotteen mitat

2-istuttava sohva

Leveys: 118 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

3-istuttava sohva

Leveys: 171 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000
Vakioväri: Tummanharmaa Maya Espresso tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Jalka- ja käsinojavaihtoehdot: Lakattu tai ruskeaksi petsattu koivu

Saatat myös pitää...