No products in the cart.

AudiMAX-katsomo

Pyörillä liikuteltavassa AudiMAX-katsomossa on kolme istuintasoa ja katsomon takana lokerot istuintyynyille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

AudiMAX-katsomo soveltuu mainiosti muunneltaviin oppimisympäristöihin. Porrastetuilla istuintasoilla voi tehdä esimerkiksi ryhmätöitä ja niillä voi seurata myös esityksiä tai opetustuokioita. Yhdelle tasolle mahtuu neljä aikuista istumaan rinnakkain. Pyörillä siirrettävän katsomon alimmat istuintasot voi työntää ylimmän alle, jolloin kaluste mahtuu pienempään tilaan.

Katsomorunko on valkoista laminaattipintaista kalustelevyä ABS-reunanauhoin. Materiaalivaihtoehtoja ovat AudiMAX hard, AudiMAX medium ja AudiMAX soft.

AudiMAX hard: Katsomorunko valkoista laminaattipintaista kalustelevyä ABS-reunanauhoin. Lisävarusteena AudiMAX-istuintyynyt, jotka on verhoiltu Agua Aura -kankaalla.

AudiMAX medium: Katsomorungon istuimet ja selkänojat on päällystetty helppohoitoisella antrasiitinharmaalla kokolattiamatolla, joka on julkisiin tiloihin tarkoitettu erittäin kestävä matto. Lisävarusteena AudiMAX-istuintyynyt, jotka on verhoiltu Agua Aura -kankaalla.

AudiMAX soft: Katsomorungon istuimien ja selkänojien vaihdettavissa verhoilulevyissä on 20 mm vaahtomuovi ja vakioverhoilukankaana likaa hylkivä ja hyvin kulutusta kestävä Agua Aura -kangas. Kangas on antimikrobisesti käsitelty, vedenpitävä, UV-suojattu, 100 % käsitelty polyesteri. Hankauksen kesto on 100 000 Martindale. Paloluokitus EN 1021-1, SL1.

Tuotteen mitat

Leveys: 221 cm
Syvyys: 151/61 cm
Korkeus: 131 cm
Kokonaispaino: 220 kg (alataso 43 kg, keskitaso 54 kg ja ylätaso 123 kg)

Tekniset tiedot

AudiMAX hard: Runko valkoista laminaattipintaista kalustelevyä ABS-reunanauhoin.
AudiMAX medium: Runko valkoista laminaattipintaista kalustelevyä ABS-reunanauhoin. Istuimet ja selkänojat verhoiltu harmaalla kokolattiamatolla.
AudiMAX soft: Runko valkoista laminaattipintaista kalustelevyä ABS-reunanauhoin. Istuimissa ja selkänojissa 20 mm vaahtomuovi. Verhoiluna Agua Aura -kangas, joka on antimikrobisesti käsitelty, vedenpitävä, UV-suojattu, 100 % käsitelty polyesteri. Hankauksen kesto on 100 000 Martindale. Paloluokitus EN 1021-1, SL1.

Saatat myös pitää...