No products in the cart.

Bunkka-kaappivuode

Perinteistä matalampi Bunkka-kaappivuode vapauttaa seinätilaa päiväkodissa ja sopii jopa keskelle lattiaa.

Poista

Kuvaus

Bunkka on tilaa säästävä ja perinteistä matalampi kaappivuode. Bunkka on kevyt käsitellä ja asentaa, sillä kaappivuode painaa alle 60 kg.

Seinäasennuksen lisäksi kaappivuoteet on mahdollista sijoittaa keskelle lattiaa selät vastakkain. Avattu ovi kiinnittyy magneetilla vuoteen laitaan. Kaappirungon ja kiskojen turvamekanismit takaavat kaappivuoteen turvallisen käytön.

Ylävuoteen päädyssä on peitelevy. Tikkaat irrotettavissa alhaalta. Kaappivuoteen kätisyys on vaihdettavissa oikea- tai vasenkätiseksi.

Petivaatteet sidotaan vuoteisiin kiinni käytön jälkeen sängyn reunojen sisäpintoihin kiinnitetyillä pikalukittavilla kuminauhoilla. Bunkka on suunniteltu maksimissaan 125 cm pitkälle ja 35 kg painavalle nukkujalle.

Kaappivuode on valmistettu massiivikoivusta ja vanerista. Rungossa on säätötassut ja alavuoteessa kumijalat. Saatavilla myös lisäsäilytystarpeeseen liinavaatekaappi ja yläkaapit sekä patjat vuoteisiin.

Patentti- ja rekisterihallitus myönsi ByNiemen kehittämälle Bunkalle patentin syksyllä 2020. Patentti suojaa kaappisängyn parannettua avaamis- ja sulkemismekanismia. Patentti antaa yksinoikeuden keksinnön ammattimaiseen hyödyntämiseen. Kaappivuoteen mekanismi on suojattu kopioilta ja kopioijilta seuraavan 20 vuoden ajan.