No products in the cart.

Isla-nojatuoli korkea selkänoja

Isla-nojatuoliin voi valita matalan, korkean tai erikoiskorkean selkänojan. Tuolin pehmuste on paloturvallista vaahtomuovia ja tuolissa on kulutusta kestävät paikat käsinojissa.

Saatavilla useissa eri verhoiluvaihtoehdoissa.

Tuotetunnus (SKU): Y16-2113-000

Tuotetiedot

Isla-nojatuolissa on korkea selkänoja ja jämäkkä pehmuste, joka antaa hyvän tuen istuessa sekä auttaa nousemisessa. Tuoliin on valittavissa kaksi istuimen asentoa: istuin täysin vaakasuorassa, joka helpottaa nousemista tai 3 cm kallistuksella, joka parantaa istumismukavuutta.

Nojatuolissa on kulutusta kestävät paikat käsinojissa. Kaikki pintamateriaalit helposti pyyhkimällä puhdistettavia.

Istuimiin ja tyynyihin on mahdollisuus valita kosteussuoja ja tuplapäällinen. Lisävarusteena saatavilla tyynyvyöt. Verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Isla-sohvakalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti. Isla-keinutuoli täyttää standardin julkitilakäyttöön vaaditut turvallisuus-, lujuus- ja kestävyysvaatimukset.

Isla-malliston toiminnallisuus ja muotoilu ovat suunnittelija Mikko Naskalin ja muotoilija Isko Lappalaisen käsialaa. Malliston tuotteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten kanssa.

Tuotteen mitat

Leveys: 69 cm
Syvyys: 61 cm
Korkeus: 105 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallista vaahtomuovia (45 ja 23kg/m³)
Verhoilu: Valittavissa useita eri vaihtoehtoja

Saatat myös pitää...