No products in the cart.

Isla-sänky

Senioreille suunnattu Isla-sänky on suunnittelija Mikko Naskalin ja muotoilija Isko Lappalaisen käsialaa. Sänky soveltuu hoivakoti, vanhainkoti ja kotikäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Isla-sänky kodikas, mutta tukeva hoivasänky. Senioreille suunniteltu sänky soveltuu hoivakoti, vanhainkoti ja kotikäyttöön. Sänky on istuinkorkeudeltaan normaalia korkeampi, 52 cm, joka takaa sen, että sängystä nouseminen/laskeutuminen käy helpommin ja sujuvammin.

Sänkyyn voi valita kiinteän sälepohjan tai moottoroidun säätöpohjan. Säätöpohjan mekanismi toimii myös ylösnousun tukena. Mekanismi toimii helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla. Sänkyä on saatavilla valkoisena tai lakatun koivun värisenä.

Isla-sänkyyn on saatavilla lisävarusteina turvalaidat, jotka koostuvat neljästä itsenäisestä osasta. Lisäksi saatavilla on paloturvallinen vaahtomuovipatja tai hygieniapatja tarpeen mukaan.

Isla-malliston toiminnallisuus ja muotoilu ovat suunnittelija Mikko Naskalin ja muotoilija Isko Lappalaisen käsialaa. Malliston tuotteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten kanssa.

Tuotteen mitat

Pituus: 206 cm
Leveys: 100 cm
Pääpäädyn korkeus: 90 cm
Jalkapäädyn korkeus: 71 cm
Istumakorkeus: 52 cm
Patjakoko: 90 x 200 cm

Tekniset tiedot

Runko: Maalattu valkoinen mdf-levy tai lakattu koivu
Säle- ja säätöpohja: Puuta

Saatat myös pitää...