No products in the cart.

Iso rahi

Iso, pyöreä rahi sopii erinomaisesti L-mallisen säkkituolin kaveriksi. Parivaljakon avulla on helppo luoda pirteitä leikki- ja oleskelunurkkauksia päiväkodin tai koulun tiloihin.

Isoa rahia on saatavilla kuudessa raikkaassa värivaihtoehdossa. Tutustu myös sirompaan, pieneen rahiin, joka on myös tilattavissa samoissa iloisissa väreissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Iso rahi sopii erinomaisesti ison L-tuolin kaveriksi. Rahi toimii myös ylimääräisenä istumapaikkana. Rahi on sopiva lisäistuin koulun tai päiväkodin yhteisiin tiloihin, sillä kevyttä rahia on helppo siirtää tilasta tai paikasta toiseen.

Rahi sopii niin koti-, päiväkoti- ja koulukäyttöön. Rahissa on vettä hylkivä Nevo-kangas, joka on 100% polyesteria. Kangas on säänkestävä eikä ime vettä sisäänsä, kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Säänkestävän kankaansa ansiosta rahia voi käyttää niin sisällä kuin ulkotiloissakin.

Täytemateriaalina on 180 litraa styrox-rakeita ja ne ovat erillisessä sisäpussissa. Rahin pohjassa on tarrat sekä vetoketju, joten rahin täytteen määrää voi käyttötarkoituksesta riippuen lisätä tai vähentää. Lisäksi päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.

Rahia saa kuudessa raikkaassa värivaihtoehdossa: valkoinen, musta, lime, sininen, punainen ja oranssi.

Iso rahi (180 litraa) on tarkoitettu aikuisille, kooltaan pienempi, pieni rahi (60 litraa) taas lapsille.

Löhöilymukavuus on huipussaan, kun rahin kanssa yhdistelee eri kokoisia L-tuoleja. Samalla päiväkodin tai koulun tiloihin saa pirteitä oleskelu- ja leikkipaikkoja!

Tuotteen mitat

Halkaisija: 70 cm
Korkeus: 50 cm

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Täyte: 180 litraa styrox-rakeita
Värit: Oranssi, punainen, lime, musta, sininen ja valkoinen

Saatat myös pitää...