No products in the cart.

Iso L-tuoli

Isossa L-tuolissa on tuolin yläpäässä kantokahva, josta tuolia on helppo liikutella paikasta toiseen. Lisäksi tuolin sivuun on ommeltu tasku, johon mahtuu esimerkiksi juomapullo.

Saatavilla kuudessa raikkaassa värissä. Täydennä L-tuoliperhe samaan sarjaan kuuluvilla pienillä L-tuoleilla tai raheilla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

L-kirjaimen muotoisessa säkkituolissa haluttu asento muotoutuu nopeasti. Styrox-rakeilla täytetty tuoli sopii käytettäväksi kouluissa ja päiväkodeissa, sillä siinä istutaan ryhdikkään mukavasti.

Isossa L-tuolissa on tuolin yläpäässä kantokahva, josta tuolia on helppo liikutella paikasta toiseen. Lisäksi tuolin sivuun on ommeltu tasku, johon mahtuu esimerkiksi juomapullo, pieni kirja tai penaali.

L-tuolissa on vettä hylkivä Nevo-kangas, joka on 100% polyesteria. Kangas on säänkestävä eikä ime vettä sisäänsä, kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Säänkestävän kankaansa ansiosta L-tuolia voi käyttää niin sisällä kuin ulkotiloissakin.

Täytemateriaalina on 600 litraa styrox-rakeita ja ne ovat erillisessä sisäpussissa. Tuolin pohjassa on tarrat sekä vetoketju, joten tuolin täytteen määrää voi käyttötarkoituksesta riippuen lisätä tai vähentää. Lisäksi päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.

L-tuolista on saatavilla kuusi raikasta värivaihtoehtoa: valkoinen, musta, lime, sininen, punainen ja oranssi.

Yhdistele iso L-tuoli pienen L-tuolin tai samaan sarjaan kuuluvien ja samanväristen rahien kanssa, niin saat pirteitä oleskelupisteitä niin kouluun kuin päiväkotiinkin.

Tuotteen mitat

Leveys: 90 cm
Korkeus: 115 cm
Istumakorkeus: 50 cm

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Täyte: 600 litraa styrox-rakeita
Värit: Oranssi, punainen, lime, musta, sininen ja valkoinen

Saatat myös pitää...