No products in the cart.

Pieni L-tuoli

Pienessä L-tuolissa saa ryhdikkään asennon, sillä tuoli tukee istujan selkää ja jalkoja. Tuolissa on kätevä kantokahva, jonka avulla tuolin liikuttelu on helppoa. Lisäksi tuolin sivuun on ommeltu tasku kaikki tärkeitä tavaroita varten.

Tuoli on täytetty styrox-rakeilla, joten tuoli muotoutuu haluttuun asentoon helposti. Saatavilla myös isompia L-tuoleja kuudessa raikkaassa värivaihtoehdossa.

Luo päiväkotiin tai kouluun pirteitä oleskelupisteitä yhdistelemällä isoja ja pieniä L-tuoleja keskenään sekä samaan sarjaan sopivia iloisen värisiä raheja.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

L-kirjaimen muotoinen säkkituoli tukee hyvin selkää ja jalkoja, lisäksi tuoli muotoutuu haluttuun asentoon nopeasti. Styrox-rakeilla täytetty tuoli sopii käytettäväksi kouluissa ja päiväkodeissa, sillä siinä istutaan ryhdikkään mukavasti.

Pienessä L-tuolissa on tuolin yläpäässä kantokahva, josta tuolia on helppo kantaa paikasta ja tilasta toiseen. Lisäksi tuolin sivuun on ommeltu tasku, johon mahtuu esimerkiksi juomapullo, pieni kirja tai penaali.

L-tuolissa on vettä hylkivä Nevo-kangas, joka on 100% polyesteria. Kangas on säänkestävä eikä ime vettä sisäänsä, kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Säänkestävän kankaansa ansiosta L-tuolia voi käyttää niin sisällä kuin ulkotiloissakin.

Täytemateriaalina on 220 litraa styrox-rakeita ja ne ovat erillisessä sisäpussissa. Tuolin pohjassa on tarrat sekä vetoketju, joten tuolin täytteen määrää voi käyttötarkoituksesta riippuen lisätä tai vähentää. Lisäksi päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.

L-tuolista on saatavilla kuusi raikasta värivaihtoehtoa: valkoinen, musta, lime, sininen, punainen ja oranssi.

Yhdistele pieni L-tuoli ison L-tuolin tai samaan sarjaan kuuluvien ja samanväristen rahien kanssa, niin saat pirteitä oleskelupisteitä niin kouluun kuin päiväkotiinkin!

Tuotteen mitat

Leveys: 75 cm
Korkeus: 90 cm
Istumakorkeus: 36 cm

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Täyte: 220 litraa styrox-rakeita
Värit: Oranssi, punainen, lime, musta, sininen ja valkoinen

Saatat myös pitää...