No products in the cart.

Muksu-eteispenkki 2-osainen

Muksu-eteispenkki on valmistettu palvelemaan monta eri käyttötarkoitusta: kenkätelineen ja eteispenkin yhdistelmä pitää eteisen siistinä, mutta se tarjoaa myös istumapaikan kengän nauhojen sitomiseen.

Eteispenkin runko on valmistettu kestävästä, lakatusta koivusta. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilmankierron jalkineille.

Toimivan kokonaisuuden saat, kun yhdistät eteispenkin seinälle kiinnitettävän Muksu-naulakon kanssa.

Tuotetunnus (SKU): S01-00014

Tuotetiedot

Muksu-eteispenkki tuo lapsille tarpeellista istumis- ja laskutilaa. Kätevä ja kompaktin kokoinen eteispenkki on yhdistelmä penkistä ja kenkätelineestä. Monta käyttötarkoitusta tarjoava eteispenkki on oiva valinta koulun tai päiväkodin ahtaaseen eteiseen, sillä se on vain 30 cm syvä.

Siron, mutta tukevan penkin runko on valmistettu lakatusta koivusta. Penkin istuin on lakattua koivua tai laminaattia, joka on valittavissa vakioväreistä tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Penkissä on säätötassut, jotka suojaavat runkoa kosteudelta ja mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja antavat ilman kierron jalkineille. Hyllyn korotettu etureuna pitää kengät omilla paikoillaan.

Muksu-eteispenkki vastaa koulujen ja päiväkotien muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3- ja 4-osaisena. Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia.

Muksu-eteispenkin kanssa toimivan kokonaisuuden muodostaa seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko. Naulakkoperheeseen kuuluu myös lattialla seisova naulakko sekä seinälle kiinnitettävä, kookkaampi naulakkomalli.

Muksu-naulakkoperheen kaikki kalusteet valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 61,8 cm
Syvyys: 30 cm
Korkeus: 37 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Lakattua koivua
Taustalevy: Koivuvaneria
Penkin istuin: Lakattua koivua tai laminaattia
Säätötassut: Suojaavat runkoa kosteudelta ja mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle
Alumiiniputkihyllyt: Kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilman kierron jalkineille
Hyllyn korotettu etureuna: Pitää jalkineet paikoillaan

Saatat myös pitää...