No products in the cart.

Muksu-eteispenkki 3-osainen

Kotimainen Muksu-eteispenkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja kukistaa kaaoksen päiväkodin tai koulun eteisessä. Kompaktin kokoinen eteispenkki on vain 30 cm syvä, joten se mahtuu ahtaisiinkin tiloihin.

Eteispenkki vastaa päiväkodin muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3- ja 4-osaisena. Toimivan kokonaisuuden saat yhdistämällä eteispenkkiin seinälle kiinnitettävän, siron Muksu-naulakon.

 

Tuotetunnus (SKU): S01-00015

Tuotetiedot

Muksu-eteispenkki on kotimainen, kompaktin kokoinen ja kätevä yhdistelmä penkistä ja kenkätelineestä. Siro, kapea penkki tuo kaivattua istumis- ja laskutilaa ahtaaseenkin eteiseen, sillä se on vain 30 cm syvä.

Penkillä istuskellessa kengän nauhojen sitominen onnistuu vaivattomasti, mutta hyllyistä löytyy myös runsaasti säilytystilaa lenkkareille, saappaille tai muille tavaroille.

Tukevan penkin runko on valmistettu lakatusta koivusta. Penkin istuin on lakattua koivua tai laminaattia, joka on valittavissa vakioväreistä tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Penkissä on säätötassut, jotka suojaavat runkoa kosteudelta ja mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja antavat ilman kierron jalkineille. Hyllyn korotettu etureuna pitää kengät omilla paikoillaan.

Muksu-eteispenkki vastaa koulujen ja päiväkotien muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3- ja 4-osaisena. Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia.

Muksu-eteispenkin kanssa toimivan kokonaisuuden muodostaa seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko. Naulakkoperheeseen kuuluu myös lattialla seisova naulakko sekä seinälle kiinnitettävä, kookkaampi naulakkomalli.

Muksu-naulakkoperheen kaikki kalusteet valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 91,8 cm
Syvyys: 30 cm
Korkeus: 37 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Lakattua koivua
Taustalevy: Koivuvaneria
Penkin istuin: Lakattua koivua tai laminaattia, jossa vakiovärit harmaa, vihreä ja valkoinen
Säätötassut: Suojaavat runkoa kosteudelta ja mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle
Alumiiniputkihyllyt: Kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilman kierron jalkineille
Hyllyn korotettu etureuna: Pitää jalkineet paikoillaan

Saatat myös pitää...