No products in the cart.

Muksu-eteispenkki 4-osainen

Kotimainen Muksu-eteispenkki sopii eteiseen tai muihin ahtaisiin päiväkodin ja koulun tiloihin, joissa on säilytystarpeita. Kätevä yhdistelmä penkistä ja kenkähyllystä palvelee monta käyttötarkoitusta.

Eteispenkistä saa toimivan kokonaisuuden, kun siihen yhdistää pienemmän, seinälle kiinnitettävän Muksu-naulakon.

Eteispenkki kuuluu Muksu-naulakkoperheeseen, johon kuuluu myös lattialla seisova naulakkomalli sekä seinälle kiinnitettävä, kookkaampi Muksu-naulakko.

Tuotetunnus (SKU): S01-00016

Tuotetiedot

Kotimainen Muksu-eteispenkki kuuluu Niemen Tehtaiden valmistamaan Muksu-naulakkoperheeseen. Sastamalassa valmistettu Muksu-eteispenkki sopii kompaktin kokonsa puolesta ahtaaseenkin eteiseen koulussa tai päiväkodissa, sillä eteispenkin syvyys on vain 30 cm.

Kätevä yhdistelmä penkistä ja kenkätelineestä palvelee monta käyttötarkoitusta. Penkistä saa lasku- tai säilytystilaa ja penkillä istuessa onnistuu myös kengän nauhojen sitominen.

Tukevan, säätötassuilla varustetun penkin runko on valmistettu lakatusta koivusta. Eteispenkin istuin on lakattua koivua tai laminaattia, joka on valittavissa vakioväreistä tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Säätötassut suojaavat runkoa kosteudelta ja samalla ne mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja antavat ilman kierron jalkineille. Hyllyn korotettu etureuna pitää kengät omilla paikoillaan.

Muksu-eteispenkki vastaa koulujen ja päiväkotien muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3- ja 4-osaisena. Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia.

Muksu-eteispenkin kanssa toimivan kokonaisuuden muodostaa seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko. Naulakkoperheeseen kuuluu myös lattialla seisova naulakko sekä seinälle kiinnitettävä, kookkaampi naulakkomalli.

Tuotteen mitat

Leveys: 121,8 cm
Syvyys: 30 cm
Korkeus: 37 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Lakattua koivua
Taustalevy: Koivuvaneria
Penkin istuin: Lakattua koivua tai laminaattia, jossa vakiovärit harmaa, vihreä ja valkoinen
Säätötassut: Suojaavat runkoa kosteudelta ja mahdollistavat tukevan asennuksen epätasaiselle lattiapinnalle
Alumiiniputkihyllyt: Kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilman kierron jalkineille
Hyllyn korotettu etureuna: Pitää jalkineet paikoillaan

Saatat myös pitää...