No products in the cart.

Muksu-kaappivuode

Kaappivuoteessa on vakiona sängyn päädyssä olevat, nousevat tikkaat. Päätytikas nousee ja lukkiutuu yläsängyn turvalaidaksi. Kaappivuoteet valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotetunnus (SKU): S01-00005

Tuotetiedot

Muksu-kaappivuoteen valmistuksessa on kiinnitetty huomiota turvallisuustekijöihin, työergonomiaan ja käytännöllisyyteen. Vaativaan päiväkotikäyttöön sopivasta kaappivuoteesta saa kätevästi sängyn kahdelle lapselle. Kun vuode ei ole käytössä, sänky nousee kaapin sisälle ja vie vain vähän tilaa.

Kaappivuoteessa on vakiona korkeat, koko sängyn mittaiset ja taittuvat yläsängyn turvalaidat, joiden ansiosta levottomasti pyörivä lapsikin nukkuu unensa turvallisesti. Lisäturvallisuutta tuovat sängyn päädyssä olevat, nousevat tikkaat. Päätytikas nousee ja lukkiutuu yläsängyn turvalaidaksi. Saatavana on myös vierähtämissuojat eli lisälaidat alasänkyyn.

Kaappivuoteen avattu ovi kiinnittyy magneetilla vuoteen laitaan. Magneetin jämäkkyys takaa sen, ettei lapsi pysty häiritsemään vieressä nukkuvaa toista lasta.

Vuoteen nostoa ja laskua helpottavat kaasujouset, jolloin hoitohenkilökunnan työergonomia paranee. Sänkyjen pohjissa on isot tuuletusaukot, jotka takaavat toimivan ilmanvaihdon. Tuuletusaukot auttavat ylimääräisen kosteuden ja lämmön poistamisessa. Vuodevaatteet kiinnitetään sängyn päälle lukittavalla, venymättömällä remmillä. Kuminauhat pitävät petivaatteet paikoillaan, kun sänky nostetaan ylös.

Kaappivuoteen ovessa on turvalukituksena painonappilukko ja rungossa turvasalpa, joka estää vuoteiden avautumisen vahingossa. Kaappivuoteen sängyt ja yläsängyn turvalaidat on valmistettu lakatusta koivusta, kaappivuoteen runko ja ovi on melamiinipintaista kalustelevyä. Runkoa ja ovea on mahdollista saada erikoistilauksesta myös laminaattipintaisena, jolloin värivaihtoehtoja on enemmän. Vuoteen pohja on rei’itettyä koivuvaneria.

Kaapin takaseinä on kauttaaltaan kalustelevyä eli kiinnitys on mahdollista tehdä koko taustan alueelta. Sokkelissa on muoviset korokenastat ja kolo jalkalistalle.

Kaappivuode toimitetaan koottuna. Saatavana oikea- ja vasenkätisenä.

Samaan tuoteperheeseen kuuluvat Muksu-liinavaatekaappi ja Muksu-kaappivuoteen patja, jotka myydään erikseen.

Muksu-kaappivuode valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Kaappivuode on Avainlippu-tuote.

Kaappivuoteisiin on saatavilla varaosia suoraan valmistajalta. Niemen Tehtailta voi myös pyytää tarjousta huoltopalvelusta, joka käsittää muun muassa vuoteiden varaosien vaihdot ja korjaukset. Kaappivuoteita on lisäksi mahdollista vuokrata, esimerkiksi 3-5 vuodeksi.

Tuotteen mitat

Leveys: 70,6 cm
Syvyys: 41 cm
Korkeus: 230 cm
Sängyn pituus: 140 cm

Tekniset tiedot

Kaappivuoteen sängyt: Lakattua koivua
Runko ja ovi: Melamiinipintaista kalustelevyä, saatavilla myös laminaattipintaisena eri väreissä
Ylävuode: Vakiona taittuvat koivuiset turvalaidat
Vuoteen pohja: Rei’itettyä koivuvaneria
Kaapin takaseinä: Kalustelevyä
Sokkelissa: Muoviset korokenastat ja kolo jalkalistalle
Kätisyys: Valittavissa
Valmistusmaa: Suomi

Saatat myös pitää...