No products in the cart.

Muksu-kaappivuode

Kaappivuoteessa on vakiona sängyn päädyssä olevat, nousevat tikkaat. Päätytikas nousee ja lukkiutuu yläsängyn turvalaidaksi. Kaappivuoteet valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotetunnus (SKU): S01-00005

Tuotetiedot

Muksu-kaappivuoteen valmistuksessa on kiinnitetty huomiota turvallisuustekijöihin, työergonomiaan ja käytännöllisyyteen. Vaativaan päiväkotikäyttöön sopivasta kaappivuoteesta saa kätevästi sängyn kahdelle lapselle. Kun vuode ei ole käytössä, sänky nousee kaapin sisälle ja vie vain vähän tilaa. Muksu-kaappivuode valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa.

Kaappivuoteessa on vakiona korkeat ja taittuvat yläsängyn turvalaidat, joiden ansiosta levottomasti pyörivä lapsikin nukkuu unensa turvallisesti. Lisäturvallisuutta tuovat sängyn päädyssä olevat, nousevat tikkaat. Päätytikas nousee ja lukkiutuu yläsängyn turvalaidaksi. Saatavana on myös vierähtämissuojat alasänkyyn.

Vuoteen nostoa ja laskua helpottavat kaasujouset, jolloin hoitohenkilökunnan työergonomia paranee. Sänkyjen pohjissa olevat reiät huolehtivat riittävästä tuuletuksesta. Vuodevaatteet kiinnitetään sängyn päälle lukittavalla, venymättömällä remmillä.

Kaappivuoteen runko ja ovi on saatavilla tilauksesta laminaattipintaisena sekä eri väreissä.

Kaappivuoteen ovessa on turvalukituksena painonappilukko ja rungossa turvasalpa, joka estää vuoteiden kaatumisen. Kaappivuoteen sängyt ja yläsängyn turvalaidat on valmistettu lakatusta koivusta, kaappi on valkoista melamiinia tai laminaattia. Vuoteen pohja on rei’itettyä koivuvaneria.

Kaapin takaseinä on kauttaaltaan lastulevyä eli kiinnitys on mahdollista tehdä koko taustan alueelta. Sokkelissa on muoviset korokenastat ja kolo jalkalistalle. Kaappivuode toimitetaan koottuna. Saatavana oikea- ja vasenkätisenä.

Samaan tuoteperheeseen kuuluvat Muksu-liinavaatekaappi ja Muksu-kaappivuoteen patja, jotka myydään erikseen.

Tuotteen mitat

Leveys: 70,6 cm
Syvyys: 41 cm
Korkeus: 230 cm
Sängyn pituus: 140 cm

Tekniset tiedot

Kaappivuoteen sängyt: Lakattua koivua
Kaappi: Valkoista melamiinia tai laminaattia
Ylävuode: Vakiona taittuvat koivuiset turvalaidat
Vuoteen pohja: Rei’itettyä koivuvaneria
Kaapin takaseinä: Lastulevyä
Sokkelissa: Muoviset korokenastat ja kolo jalkalistalle
Kätisyys: Valittavissa
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Valmistusmaa: Suomi

Saatat myös pitää...