No products in the cart.

Muksu-naulakko 2-osainen

Seinälle asennettava Muksu-naulakko on käytännöllinen ja kompakti ratkaisu. Muksu-naulakko on suunniteltu toiminnallisuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen. Muksu-naulakon kanssa toimivan kokonaisuuden muodostaa Muksu-eteispenkki.

Tuotetunnus (SKU): S01-00017

Tuotetiedot

Seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko kukistaa kaaoksen päiväkodissa tai koulun eteisessä. Käytännöllistä ja kompaktin kokoista naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Muksu-naulakon täydentää samaan sarjaan kuuluva Muksu-eteispenkki. Kalusteet on suunniteltu kestävyyttä ja toiminnallisuutta silmällä pitäen, joten ne toimivat myös yksittäisinä eteiskalusteina.

Muksu-naulakkoperheeseen kuuluvat lisäksi seinäkiinnitteinen malli ja lattialla omilla jaloillaan seisova naulakkomalli.

Muksu-naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Naulakon ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan jättää halutessa kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja naulakot lokeroiden takaosassa.

Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 61,8 cm
Syvyys: 26,0 cm
Korkeus: 65,3 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Saatat myös pitää...