No products in the cart.

Muksu-naulakko 3-osainen

Päiväkodin tai koulun eteinen pysyy siistinä, kun kaikille lasten ja koululaisten tavaroille on oma paikkansa.

Muksu-naulakossa on runsaasti säilytystilaa avohyllyllä ja ovellisessa lokerossa, vaatteita saa roikkumaan ankkurikoukkuihin tai naulakkoihin lokeroiden takaosassa.

Muksu-naulakon kanssa yhtenäisen kokonaisuuden muodostaa Muksu-eteispenkki.

Tuotetunnus (SKU): S01-00018

Tuotetiedot

Seinälle kiinnitettävä Muksu-naulakko pitää järjestyksessä ulkovaatteet, pipot ja lapaset. Kompaktin kokoisen ja käytännöllisen naulakon avohyllylle, ovelliseen lokeroon, ankkurikoukkuihin ja naulakkoihin saa hyvin mahtumaan päiväkotilapsen tai koululaisen tavarat.

Muksu-naulakon kanssa yhtenäisen kokonaisuuden muodostaa Muksu-eteispenkki. Koska kalusteet on suunniteltu kestävyyttä ja toiminnallisuutta silmällä pitäen, ne toimivat myös yksittäisinä eteiskalusteina.

Muksu-naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Naulakkoperheeseen kuuluvat lisäksi seinäkiinnitteinen malli ja lattialla omilla jaloillaan seisova naulakkomalli.

Muksu-naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Naulakon ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan jättää halutessa kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja naulakot lokeroiden takaosassa.

Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 91,8 cm
Syvyys: 26,0 cm
Korkeus: 65,3 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Saatat myös pitää...