No products in the cart.

Muksu-naulakko 4-osainen

Muksu-naulakosta löytyy oma paikka kaikille lapsen tavaroille. Käytännöllisen, kompaktin ja toimivan säilytysratkaisun ansiosta eteinen pysyy siistinä ja järjestyksessä.

Muksu-naulakon kanssa yhtenäisen kokonaisuuden muodostaa Muksu-eteispenkki. Naulakkoperheeseen kuuluvat myös seinälle kiinnitettävä, isompi naulakkomalli ja omilla jaloillaan seisova naulakko.

Tuotetunnus (SKU): S01-00019

Tuotetiedot

Seinälle kiinnitettävässä Muksu-naulakossa on runsaasti säilytystilaa päiväkotilapsen tai koululaisen tavaroille.

Kompaktin kokoisessa ja käytännöllisessä naulakossa on tavaroille oma avohylly ja ovellinen lokero, ankkurikoukkuihin saa ripustettua vaatteet ja repun roikkumaan.

Naulakko pitää ulkovaatteet järjestyksessä, jolloin päiväkodin tai koulun eteinenkin pysyy siistinä sekä toimivana.

Muksu-naulakon kanssa yhtenäisen kokonaisuuden muodostaa Muksu-eteispenkki. Koska kalusteet on suunniteltu kestävyyttä ja toiminnallisuutta silmällä pitäen, ne toimivat myös yksittäisinä eteiskalusteina.

Muksu-naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Naulakkoperheeseen kuuluvat lisäksi seinäkiinnitteinen malli ja lattialla omilla jaloillaan seisova naulakkomalli.

Muksu-naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Naulakon ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan jättää halutessa kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja naulakot lokeroiden takaosassa.

Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 121,8 cm
Syvyys: 26,0 cm
Korkeus: 65,3 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Saatat myös pitää...