No products in the cart.

Muksu-naulakko lattiamalli 2-osainen

Kauniisti muotoiltu Muksu-naulakko on valmistettu kestävästä massiivikoivusta. Naulakkoa on saatavilla 2-, 3-, ja 4-osaisena.

Tuotetunnus (SKU): S01-00011

Tuotetiedot

Muksu-tuoteperheen tuorein tulokas on omilla jaloillaan lattialla seisova naulakko. Muksu-naulakko vastaa päiväkotien ja koulujen muuttuviin tarpeisiin, sillä sitä valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Muksu-naulakosta on saatavilla myös mallit, joissa on erillinen penkki ja naulakko sekä seinäkiinnitteinen malli.

Naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Istuintaso lakattua massiivikoivua tai laminaattia. Kenkähyllyt alumiiniputkea, naulakon metallijalat ovat korkeussäädettävät. Naulakon lokeron ovissa hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan halutessa jättää kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa.

Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja naulakot lokeroiden takaosassa. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilmankierron jalkineille. Hyllyn korotettu etureuna pitää jalkineet omilla paikoillaan. Naulakko voidaan toimittaa myös ilman putkijalkoja, jolloin se toimii seinäkiinnitteisenä.

Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 61,8 cm
Syvyys: 40 cm
Korkeus: 180 cm
Istumapenkin syvyys: 28 cm
Istumakorkeus: 37 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Istuintaso: Lakattua massiivikoivua tai laminaattia
Kenkähyllyt: Alumiiniputkea
Naulakon jalat: Metallia
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Saatat myös pitää...