No products in the cart.

Muksu-naulakko seinäkiinnitys 3-osainen

Käytännöllinen Muksu-naulakko asennetaan seinälle. Naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Kaikki Muksu-naulakot tehdään tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotetunnus (SKU): S01-00008

Tuotetiedot

Muksu-naulakolla päiväkodin tai koulun eteisen saa helposti järjestykseen, sillä naulakko asennetaan seinälle. Naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena, joten se on helppo mukauttaa päiväkotien ja koulujen muuttuviin tarpeisiin. Muksu-naulakkoperheeseen kuuluvat myös mallit, joissa on erillinen penkki ja naulakko sekä lattiamalli.

Seinäkiinnitteisen naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Istuintaso on lakattua massiivikoivua tai laminaattia. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilmankierron jalkineille. Jalkinehyllyn alareuna on pyöristetty, tämä lisää naulakon turvallisuutta.

Kun seinäkiinnitteinen naulakko on kiinnitetty normaalille asennuskorkeudelle (penkki noin 40 cm lattiasta), lattia on mahdollista puhdistaa naulakon alapuolelta.

Naulakon lokeron ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan halutessa jättää kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa.

Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja lokeroiden takaosassa naulakot. Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 91,8 cm
Syvyys: 40 cm
Korkeus: 160 cm
Istumapenkin syvyys: 28 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Istuintaso: Lakattua massiivikoivua tai laminaattia
Kenkähyllyt: Alumiiniputkea
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Saatat myös pitää...