No products in the cart.

Muksu-säilyttimet

Muksu-säilytin toimittaa mainiosti perustyötään eli säilyttää tavaroita. Linjakkaat, tyylikkäät säilyttimet on valmistettu kestävästä massiivikoivusta.

Säilyttimiä voidaan valmistaa asiakkaan toiveesta eri mittojen ja toimintojen mukaan.

Tuotetiedot

Muksu-säilytyskalusteet toimivat päiväkodissa tilan jakajina, ne tuovat ilmettä ympäristöön sekä tietysti toimittavat perustyötään eli säilyttävät tavaroita.

Säilyttimet on helppo yhdistää jo olemassa oleviin kalusteisiin, sillä niiden yleisilme on hyvin pelkistetty, mutta linjakas.

Muksu-säilyttimien runko on lakattua massiivikoivua. Vaneristen laatikoiden etusarjat ja ovet ovat laminaattipintaiset. Laminaattivärit varastomallistosta tai valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Säilyttimien tausta on kestävää koivuvaneria. Säilyttimien eri runko-, hylly-, ovi- ja laatikkovaihtoehdoista on rakennettavissa asiakkaan toiveiden mukaan pyörillä liikuteltavia tai sokkelilla paikallaan pysyviä eri tiloihin sopivia säilytyskalusteita.

Säilyttimien laatikot on mahdollista valita metallikiskoin tai massiivikoivuisen hyllyn päällä olevina irtolaatikkoina. Pyöräsarjassa lukittavat pyörät pitävät tarvittaessa säilyttimen paikoillaan.

Säilyttimet ovat rakennettavissa asiakkaiden toiveiden mukaan, sillä vaihtoehtoja on runsaasti. Tuotekuvissa on esitelty vain murto-osa vaihtoehdoista, joten kysy lisää projektimyynnistämme.

Tuotteen mitat

Runkokorkeudet: 35, 61, 74, 87 ja 99 cm
Runkoleveydet: 42, 81 ja 120 cm
Rungon syvyys: 43 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Koivuvaneria
Laatikot: Vaneria, joihin valittavissa metallikiskot tai massiivikoivuinen hylly
Laatikoiden ovet ja etusarjat: Laminaattipinta

Saatat myös pitää...