No products in the cart.

Neuvottelupöytä

Neuvottelupöydän äärellä mahtuu pitämään suuremmallekin joukolle viikkopalaveria. Pöytä on keskiosasta leveä, mutta kapenee päätyjä kohti.

Pöydän kansia on saatavilla useaa eri mallia ja kokoa, joten kansia yhdistelemällä voi muodostaa erilaisia pöytävaihtoehtoja parhaiten omia tarpeita vastaavaksi. Jalkavaihtoehdoista voi valita mieleisensä: laippa- tai putkijalat tai sähkösäätöinen runko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Neuvottelupöydän äärelle on helppo kokoontua pitämään viikkopalaveria. Pöytään on saatavilla laippa- tai putkijalat sekä sähkösäätöinen runko. Korkeussäädettävän pöydän äärellä voi istua tai pitää kokouksia seisten, jolloin työpäivään saa lisää liikettä, energiaa ja tehokkuutta.

Pöytä on keskiosasta leveä, mutta kapenee pöydän päätyjä kohti. Neuvottelupöydän äärellä osallistujien on helppo saada katsekontakti toisiinsa.

Tyylikäs neuvottelupöytä on helppo yhdistää toimiston muuhun sisustukseen. Neuvottelupöydän tuoleina voi käyttää asiakas- ja kokoustuoleja, puolikorkeita aktiivituoleja tai yleistuoleja.

Kansivaihtoehdoista voi valita oman suosikkinsa seuraavista väreistä: valkoinen, koivu tai pyökki. Neuvottelupöydän kansi on tukevaa, melamiinipintaista kalustelevyä. Kannessa on ABS-reunalista, joka kestää hyvin kolhuja. Kannen paksuus on 25 mm.

Kannet valmistetaan turvallisesta E1-luokan levymateriaalista. Työpöydän kannet ovat Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa. Kansia on saatavilla useaa eri mallia ja kokoa, joten kansia yhdistelemällä voi muodostaa erilaisia pöytävaihtoehtoja parhaiten omia tarpeita vastaavaksi.

Neuvottelupöytään on saatavilla lisävarusteita, kuten sähköluukku ja johtokouru. Yhdistä pöytään Be my guest -asiakastuolit ja viimeistelty neuvotteluhuonekokonaisuus on valmis.

Tuotteen mitat

Pöydän kannen leveys: 120 cm
Pöydän päätyosan syvyys: 90 cm
Pöydän keskiosan syvyys: 120 cm
Pöydän kannen paksuus: 2,5 cm

Tekniset tiedot

Kansi: Valkoista, pyökkistä tai koivuista melamiinia
Reunat: ABS-reunanauhat
Kannen paksuus: 25 mm
Jalkavaihtoehdot: Pulverimaalatusta teräksestä valmistetut laippa- tai putkijalat tai sähkösäätöisen pöydän jalusta, jota on saatavilla valkoisena tai harmaana

Saatat myös pitää...