No products in the cart.

Pro-kaappivuode

Pro-kaappivuoteessa on turvalukituksena painonappilukko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Tuotetiedot

Perinteisemmän, muotokieleltään pyöreämmän Pro-kaappivuoteen ovessa on turvalukituksena painonappilukko. Lisävarusteena on saatavilla toinen, erillinen lukitus.

Kaappivuoteen nostoa ja laskua helpottaa kaasujousi. Kaappivuoteen avattu ovi kiinnittyy magneetilla vuoteen laitaan. Magneetin jämäkkyys takaa sen, ettei lapsi pysty häiritsemään vieressä nukkuvaa toista lasta.

Kaappivuoteen kätisyys on tilattavissa oikea- tai vasenkätisenä.

Kaappivuoteen vuodeosa on valmistettu maalatusta kalustelevystä. Kaappivuoteen runko ja ovi on melamiinipintaista kalustelevyä. Ovea ja runkoa on mahdollista saada erikoistilauksesta myös laminaattipintaisena, jolloin värivaihtoehtoja on enemmän.

Ylävuoteessa on vakiona korkeat, koko sängyn mittaiset koivuiset turvalaidat. Vuoteen pohja on rei’itettyä koivuvaneria. Isot tuuletusaukot takaavat toimivan ilmanvaihdon. Tuuletusaukot auttavat ylimääräisen kosteuden ja lämmön poistamisessa.

Kaappivuode kiinnitetään taustalevyistään seinään. Sokkelissa on muoviset korokenastat.

Kaappivuode toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennettuna. Saatavilla myös lisäsäilytystarpeeseen Pro-liinavaatekaappi sekä patjat vuoteisiin.

Pro-kaappivuode valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. Kaappivuode on Avainlippu-tuote.

Kaappivuoteisiin on saatavilla varaosia suoraan valmistajalta. Niemen Tehtailta voi myös pyytää tarjousta huoltopalvelusta, joka käsittää muun muassa vuoteiden varaosien vaihdot ja korjaukset. Kaappivuoteita on lisäksi mahdollista vuokrata, esimerkiksi 3-5 vuodeksi.

Tuotteen mitat

Leveys: 70,6 cm
Syvyys: 41 cm
Korkeus: 239 cm
Pituus: 140 cm
Patjakoko: 140 x 53 x 5 cm

Tekniset tiedot

Runko ja ovi: Melamiinipintaista kalustelevyä
Vuodeosa: Valkoiseksi maalattua kalustelevyä
Vuoteen pohja: Rei’itettyä koivuvaneria
Ylävuoteen turvalaidat: Koivua
Ovessa: Turvalukituksena painonappilukko

Saatat myös pitää...